Cabooter Group-HandbaL Venlo: Lid worden
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo: Lid worden

Lid worden

Lijkt handbal je een leuke sport en vind je het wel iets om deel uit te maken van een gezellige vereniging? Dan is Cabooter Group HandbaL Venlo perfect voor jou!

De algemene doelstelling van Cabooter Group HandbaL Venlo is dat ieder lid zich thuis moet voelen binnen de vereniging. Plezier in trainingen en wedstrijden staat voorop! Daarnaast zijn de prestatie, de technische vaardigheden en het voorbereiden op een hogere leeftijdscategorie de resterende hoofdingrediënten voor de jeugd.

Aanmelden als lid

Voor inhoudelijke informatie over de vereniging is de volgende brochure te downloaden:

Weet je al dat je lid wil worden en wil je je inschrijven? Hier onder vind je een link naar het inschrijfformulier:

Je mag ook eerst 3 proeftrainingen bijwonen, hiervoor kun je je aanmelden via het contactformulier van deze website.

Afmelden als lid

Wanneer u het lidmaatschap wenst op te zeggen, dan kan dit uitsluitend schriftelijk via hetzelfde adres (of via mail: ledenadministratie@handbalvenlo.nl ) als bij het lid worden van HandbaL Venlo. Hierbij dient u ook uw lidmaatschapkaart in te leveren. Bij het beeindigen van het lidmaatschap, na de door het NHV bepaalde overschrijvingsperiode, blijft de NHV contributie en die van het lopende kwartaal van de vereniging verschuldigd. Dit conform het huishoudelijk reglement.

Overschrijving

Wanneer je naar een andere handbalvereniging wilt kan dit alleen via een overschrijvingsformulier (link), dit dient in zijn geheel inclusief NHV reg.nr. ingevuld te worden, hiervoor zullen beide verenigingen goedkeuring moeten verlenen. Op divisie niveau is er en beperkte overschrijvingsperiode.

Onze sponsoren

  • Autobedrijf Deinum
  • Cabooter van Loenen
  • Gree
  • Rijnland aardbeienkwekerij
  • Dymicla

Met gepaste trots en dankbaar voor hun steun aan onze vereniging, presenteren wij onze sponsoren.

Bekijk hier al onze sponsoren.

Sponsor worden?

Heeft u interesse in het sponsoren van handbalvereniging HandbaL Venlo? Neem dan contact met ons op!