Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Dames 1 Cabooter HandbaL Venlo thuis onderuit tegen Borhave
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Dames 1 Cabooter HandbaL Venlo thuis onderuit tegen Borhave
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!
  • Bekijk hier onze vacatures

Nieuws

Dames 1 Cabooter HandbaL Venlo thuis onderuit tegen Borhave

18-1-2018, door: de redactie

 

Na een reeks van 4 verloren wedstrijden tegen de top van de eredivisie werd er afgelopen weekend gehoopt het tij te keren door winst te behalen in de 4 punten wedstrijd tegen Borhave. Bij winst zou de ploeg op 4 punten voorsprong komen te staan op Borhave, verlies zou betekenen dat beide ploegen gelijk zouden komen te staan.

Door slordig balverlies kwam Borhave al in de eerste 5 minuten door 5 breaks op een voorsprong van 1-5 te staan. HandbaL Venlo moest hierdoor direct gebruik maken van een time-out om orde op zaken proberen te stellen. Helaas konden de dames niet meer in hun flow komen en werd het kleedlokaal opgezocht met een ruststand van 9-15. 

In de 2e helft werd nog geprobeerd door middel van een 7e veldspeler de achterstand terug te dringen. Helaas had ook dit niet het beoogde resultaat en bleef de ploeg het lastig hebben met scoren ondanks de benodigde kansen die werden gecreëerd. Daarentegen leek Borhave door de al vroeg opgebouwde voorsprong steeds meer wind onder hun vleugels te krijgen, waardoor de stand uiteindelijk opliep tot een eindstand van 22-36.

Aanstaand weekend staat er weer een pittige uitwedstrijd tegen SEW voor de boeg. Hopelijk kunnen de dames weer terugkomen in het goede spel dat ze eerdere wedstrijden al hebben laten zien en zal deze wedstrijd een begin betekenen van weer een betere competitieperiode.

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief