Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Cabooter HandbaL Venlo haalt Bredaas handbaltalent
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Cabooter HandbaL Venlo haalt Bredaas handbaltalent
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!
  • Bekijk hier onze vacatures

Nieuws

Cabooter HandbaL Venlo haalt Bredaas handbaltalent

12-4-2018, door: de redactie

De 19 jarige Renske Michielsen uit Breda zal in het komende seizoen de brigade van trainer/coach Robin Gielen komen versterken. Michielsen is geen onbekend gezicht in Venlo, ze speelde 3 jaar geleden al kortstondig bij het team maar verloor gedurende de voorbereiding het plezier in het handbalspel en besloot op een lager niveau (hoofdklasse) te gaan spelen en op dat moment ook de handbal academie en Jong-Oranje vaarwel te zeggen. In de hoofdklasse kwam het plezier en de motivatie weer terug en stapje voor stapje klom Renske weer op de ladder naar haar oude niveau. 

 

Renske speelde voorheen bij United Breda, HMC en PSV Eindhoven en zal zich nu gaan vestigen in Venlo om zich optimaal te kunnen concentreren op de trainingen en wedstrijden. Het doel dat ze zichzelf stelt is om met Cabooter HandbaL Venlo de stap naar de top van de eredivisie te zetten en mee te doen om de prijzen. 

 

Trainer Robin Gielen is verheugd met de komst van Michielsen, hij ziet zijn selectie voor het komende seizoen steeds meer vorm krijgen. 

 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief