Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Cabooter HandbaL Venlo haalt Bredaas handbaltalent
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Cabooter HandbaL Venlo haalt Bredaas handbaltalent
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Cabooter HandbaL Venlo haalt Bredaas handbaltalent

12-4-2018, door: de redactie

De 19 jarige Renske Michielsen uit Breda zal in het komende seizoen de brigade van trainer/coach Robin Gielen komen versterken. Michielsen is geen onbekend gezicht in Venlo, ze speelde 3 jaar geleden al kortstondig bij het team maar verloor gedurende de voorbereiding het plezier in het handbalspel en besloot op een lager niveau (hoofdklasse) te gaan spelen en op dat moment ook de handbal academie en Jong-Oranje vaarwel te zeggen. In de hoofdklasse kwam het plezier en de motivatie weer terug en stapje voor stapje klom Renske weer op de ladder naar haar oude niveau. 

 

Renske speelde voorheen bij United Breda, HMC en PSV Eindhoven en zal zich nu gaan vestigen in Venlo om zich optimaal te kunnen concentreren op de trainingen en wedstrijden. Het doel dat ze zichzelf stelt is om met Cabooter HandbaL Venlo de stap naar de top van de eredivisie te zetten en mee te doen om de prijzen. 

 

Trainer Robin Gielen is verheugd met de komst van Michielsen, hij ziet zijn selectie voor het komende seizoen steeds meer vorm krijgen. 

 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief

Vrijwilligersavond

23-9-2018, door: de redactie

Namens het bestuur van Cabooter HandbaL Venlo het volgende bericht voor alle vrijwilligers: 

In navolging van een geslaagde vrijwilligersavond vorig jaar is er uiteraard ook dit jaar weer aandacht voor onze vrijwilligers. Wij willen hen graag weer bedanken voor de inzet in het afgelopen seizoen middels een gezellige avond met muziek, een drankje en een hapje.

 

Deze avond zal plaatsvinden op zaterdag 6 oktober. Eerst gezellig samen DA1 en DS1 kijken vervolgens een feestje bouwen in ons sportcafe.

 

Vrijwilligers die naar deze avond willen komen verzoeken wij om zich aan te melden via onderstaande link:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8WCsbiLehEGJ9lCKhfUt3Ae95T0rebpzZVtNe2pfhQqAvdw/viewform?usp=sf_link 

 

Aangemelde vrijwilligers zullen bij binnenkomst 5 consumptiebonnen ontvangen.

 

Wij hopen wederom op een grote opkomst!

 

Bestuur Cabooter Group HandbaL Venlo