Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Zusjes van Sleeuwen blijven Cabooter HandbaL Venlo trouw
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Zusjes van Sleeuwen blijven Cabooter HandbaL Venlo trouw
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Zusjes van Sleeuwen blijven Cabooter HandbaL Venlo trouw

25-4-2018, door: de redactie

Ook in het komende seizoen zullen Janiek en Lianne van Sleeuwen in het blauw spelen bij Cabooter HandbaL Venlo. Janiek kan zich goed vinden in de ambities van het team maar voelt zich ook thuis bij de vereniging. Daarbij kan ze het vele trainen en spelen prima combineren met haar werk als verpleegkundige. Lianne ziet binnen het team nog veel persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Het afgelopen seizoen werd afgesloten op een zesde plek maar de neuzen staan bij beide naar voren gericht. Ervaring opdoen en als collectief sterker en constanter worden zijn doelstellingen. De Play offs halen van het komende seizoen is de absolute insteek.

Janiek en Lianne waren in het afgelopen seizoen de scorende grootmacht bij Cabooter HandbaL Venlo, samen scoorden ze 296 van de 590 doelpunten. Maar om richting de top 3 te gaan zal er toch een stapje bovenop moeten.

Hoogtepunten van het afgelopen jaar waren toch de halve finale van de beker, de eerste keer voor HandbaL Venlo, waar Quintus driekwart van de wedstrijd het hoofd werd geboden. Maar ook de live uitzending op de NOS van de wedstrijd tegen V&L was een heel bijzondere ervaring.

 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief

Vrijwilligersavond

23-9-2018, door: de redactie

Namens het bestuur van Cabooter HandbaL Venlo het volgende bericht voor alle vrijwilligers: 

In navolging van een geslaagde vrijwilligersavond vorig jaar is er uiteraard ook dit jaar weer aandacht voor onze vrijwilligers. Wij willen hen graag weer bedanken voor de inzet in het afgelopen seizoen middels een gezellige avond met muziek, een drankje en een hapje.

 

Deze avond zal plaatsvinden op zaterdag 6 oktober. Eerst gezellig samen DA1 en DS1 kijken vervolgens een feestje bouwen in ons sportcafe.

 

Vrijwilligers die naar deze avond willen komen verzoeken wij om zich aan te melden via onderstaande link:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8WCsbiLehEGJ9lCKhfUt3Ae95T0rebpzZVtNe2pfhQqAvdw/viewform?usp=sf_link 

 

Aangemelde vrijwilligers zullen bij binnenkomst 5 consumptiebonnen ontvangen.

 

Wij hopen wederom op een grote opkomst!

 

Bestuur Cabooter Group HandbaL Venlo