Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Dames 1 speelster Sharon Grummel geslecteerd voor Jong Oranje
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Dames 1 speelster Sharon Grummel geslecteerd voor Jong Oranje
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!
  • Bekijk hier onze vacatures

Nieuws

Dames 1 speelster Sharon Grummel geslecteerd voor Jong Oranje

14-11-2018, door: de redactie
Dames 1 speelster Sharon Grummel geslecteerd voor Jong Oranje

Dames 1 speelster Sharon Grummel over haar selectie voor Jong Oranje.

“Mijn grootste doelstelling is met Jong Oranje naar het EK in Hongarije te gaan!” Een enthousiaste reactie van de 17 jarige studente aan den Hulster. Vorige week kreeg Sharon van bondscoach Monique Tijsterman te horen dat ze, samen met nog 20 leeftijdsgenoten, is geselecteerd om op Topsportcentrum Papendal deel te nemen aan de voorbereidings/selectietrainingen in aanloop naar het EK in Hongarije. 

“Slechts 16 speelsters kunnen mee naar Oost Europa en er kunnen de komende maanden speelsters bij komen, maar ook al afvallen” aldus Grummel, die de aankomende maanden twee dagen per maand met de voltallige selectie zal trainen, naast haar reguliere trainingen en wedstrijden bij Cabooter HandbaL Venlo. 

Na vorig jaar uitgekomen te zijn voor E&O maakte de jonge “linkspoot” dit seizoen de overstap naar Venlo, waar het stevige en intensieve trainingsprogramma naar eigen zeggen ervoor heeft gezorgd dat ze sterker en fitter als ooit op het veld staat. 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief