Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Clinic door DS1 aan Eksplosion en Meos op 28 november
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Clinic door DS1 aan Eksplosion en Meos op 28 november
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!
  • Bekijk hier onze vacatures

Nieuws

Clinic door DS1 aan Eksplosion en Meos op 28 november

23-11-2018, door: de redactie
Clinic door DS1 aan Eksplosion en Meos op 28 november

Cabooter HandbaL Venlo Dames 1 gaat in het weekend van 1 t/m 4 december op trainingsstage naar Frankrijk en Zwitserland. Tijdens deze trainingsstage zal het team naast twee trainingen ook een oefenwedstrijd spelen tegen de dames van HSG Leimental. Het is dit weekend niet alleen zweten en afzien, de Dames gaan namelijk ook onze Oranje Dames aanmoedigen die in datzelfde weekend in actie komen op het EK in Frankrijk. 

In aanloop naar dit weekend hebben de meiden verschillende acties op poten gezet om de reis naar zwitserland geregeld te krijgen.

Het platform Limburg Handbal 2.0 stimuleert de topsport in Limburg en ondersteunt het initiatief van Cabooter HandbaL Venlo dat aanstaande 28 november twee clinics aan verschillende jeugdteams van handbalverenigingen Eksplosion (Tegelen) en Meos (Nederweert/Ospel) zal geven. De jeugdspelers zullen samen met de speelsters van Cabooter HandbaL Venlo DS1 een gevarieerd trainingsprogramma afwerken, waar sport en plezier centraal staat. 

image1.jpeg

 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief