Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Cabooter HandbaL Venlo TRANSFER NIEUWS!!
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Cabooter HandbaL Venlo TRANSFER NIEUWS!!
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!
  • Bekijk hier onze vacatures

Nieuws

Cabooter HandbaL Venlo TRANSFER NIEUWS!!

29-3-2019, door: de redactie
Cabooter HandbaL Venlo TRANSFER NIEUWS!!


 

 

Cabooter HandbaL Venlo Dames 1 verwelkomt in het volgende seizoen een nieuwe doelvrouw onder de lat! Kelly Hoffmans maakt de overstap van Geonius V&L naar Venlo. 

 

De 26-jarige keepster begon haar handbalavontuur bij NOAV om hierna over te stappen naar Vlug en Lenig Geleen. Ze ziet haar overstap naar Cabooter HandbaL Venlo als de juiste stap in haar carrière na de explosieve groei van het Dames-team. Met name de strijdlust tijdens de Limburgse Derby’s staat haar aan. 

Aan ambitie is het Kelly zeker niet te kort. Finales wil ze spelen, waarbij het landskampioenschap of de beker de ultieme beloning zou zijn. 

 

In het dagelijks leven is Kelly werkzaam als medewerkster interne controle/administratieve organisatie bij Servicecentrum MER wat een samenwerkingsverband tussen de 3 gemeenten Maasgouw, Echt Susteren en Roerdalen is. Ze woont al een aantal jaren samen met haar vriend in Susteren. 

 

Cabooter HandbaL Venlo heet Kelly van harte welkom bij de vereniging! 

 

Sanne Hekking stopt aan het einde van dit seizoen als doelvrouw op het hoogste niveau in Venlo ivm haar maatschappelijke carrière. 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief