Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: **Cabooter HandbaL Venlo TRANSFER NIEUWS!!**
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: **Cabooter HandbaL Venlo TRANSFER NIEUWS!!**
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!
  • Bekijk hier onze vacatures

Nieuws

**Cabooter HandbaL Venlo TRANSFER NIEUWS!!**

10-4-2019, door: de redactie
**Cabooter HandbaL Venlo TRANSFER NIEUWS!!**

 

 

 

Cabooter HandbaL Venlo Dames 1 verwelkomt in het volgende seizoen een nieuwe opbouwspeelster op het veld! Kalia Klomp maakt de overstap van Morrenhof-Jansen Dalfsen naar Venlo. 

 

De 19 jarige Kalia woont op het moment nog in Dalfsen maar zal in aanloop naar het nieuwe handbalseizoen terug verhuizen naar Helmond  om van daaruit haar Bachelor-studie communicatiewetenschap aan de Radboud universiteit te combineren met het trainen en spelen in Venlo. 

Via de Brabantse ploegen Oranje-Wit Helmond en PSV maakte Kalia de overstap naar Hellas om daar jeugddivisies te gaan spelen op haar veertiende maakte ze haar debuut in de eredivisie bij V&L waar ze naast bij de Geleense club ook op de handbal academie trainde. 

 

Het afgelopen seizoen maakte ze de overstap naar Dalfsen om daar onder Monique Tijsterman te gaan spelen. Hoewel er in het verleden al vaker contact is geweest tussen Klomp en Cabooter HandbaL Venlo was nu het moment er om de overstap te maken. 

In Venlo treft Kalia een speelstersgroep die met eenzelfde ambitie en inzet als haar het nieuwe seizoen ingaan, maar waar ook speelplezier hoog in het vaandel staat. 

Kalia’s toekomstvisie is kraakhelder, de beker en de schaal winnen! Voor de eerste is Dalfsen dit jaar uitgeschakeld door haar nieuwe ploeg, maar voor de schaal en het landskampioenschap is ze nog volop in de race!

 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief