Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: **Cabooter HandbaL Venlo TRANSFER NIEUWS!**
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: **Cabooter HandbaL Venlo TRANSFER NIEUWS!**
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!
  • Bekijk hier onze vacatures

Nieuws

**Cabooter HandbaL Venlo TRANSFER NIEUWS!**

14-5-2019, door: de redactie
**Cabooter HandbaL Venlo TRANSFER NIEUWS!**

 

 

 

 

Linker hoek-specialiste én oud HandbaL Venlo speester Angela Steenbakkers zal in het komende seizoen het blauw van 1. Bundesliga ploeg HSG Blomberg-Lippe verruilen voor Venloos blauw. De international keert terug naar Nederland om handbal op topniveau te combineren met speelplezier en haar werk als fysiotherapeute. 

 

Angela startte haar handbalcarriëre in Panningen bij Bevo HC en via HandbaL Venlo en Dalfsen maakte ze de stap “over de palen” naar HSG Blomberg-Lippe. Daarnaast maakte ze tijdens de laatste wedstrijden van Oranje deel uit van de selectie van nieuwe bondscoach Emmanuel Mayonnade. 

 

De sterke groei op sportief vlak en de plezierige, harde werkmentaliteit van Dames 1 charmeert de 24-jarige en motiveert haar om keihard eraan te werken dat Cabooter HandbaL Venlo een blijvende waarde in de top 3 van de eredivisie wordt en mee te strijden voor de hoofdprijzen. 

 

De komst van Angela is mede mogelijk gemaakt door Hans Cabooter en de Cabooter Group.

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief