Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Punten pakken in 020
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Punten pakken in 020
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Punten pakken in 020

19-12-2016, door: de redactie

 
 
Met een verliesbeurt tegen Hellas nog vers in het achterhoofd begonnen onze heren met hervonden vertrouwen aan de wedstrijd tegen Aristos in Amsterdam. Met sterk aanvallend spel staat de teller al gauw op 5 terwijl HandbaL Venlo/Swift2000 het doel de eerste 11 minuten uitstekend leeg houdt. Hoewel de Amsterdammers in een opleving het verschil terugbrengen naar 3-5 weet de formatie van Robin Gielen gestaag met snelle omschakelingen Aristos te overrompelen en wordt de rust gefloten met een 9-15 stand. 
 
In de tweede helft bouwen onze heren de voorsprong verder uit naar 11-22 waarna bij de Limburgse formatie de rem er een beetje opging en de trainer de mogelijkheid om te experimenteren in de aanval en flink door te wisselen. Invallend jeugdspeler Mats Dekker nam tijdens een dubbele ondertalsituatie het heft in eigen handen door met een fantastische schijnbeweging drie Amsterdammers het bos in te sturen en de bal keurig binnen te schieten. 
Aan het einde van de wedstrijd verliezen de heren de concentratie een beetje wat een eindstand van 26-29 oplevert. 
 
Al met al laten onze heren veerkracht zien in deze drukke twee wedstrijdweken. Door breder te spelen en initiatief vanaf iedere positie worden de vele pijntjes en blessures opgevangen. Het feit dat iedere speler tot scoren is gekomen laat dit goed zien. 
Aanstaande woensdag staat de laatste wedstrijd van dit jaar op het programma. In Sporthal Craneveld ontvangen onze heren Lions 2 voor de bekerwedstrijd. Afworp is om 20:30 uur, wij hopen dat de tribunes tijdens deze derby goed gevuld zullen zijn! 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief