Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Valse start na winterstop.
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Valse start na winterstop.
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Valse start na winterstop.

23-1-2017, door: de redactie

Hoewel onze heren een moeizame start kenden waren ze geenszins onder de indruk van de offensieve verdediging van Lions 2. Hard werkend blijven onze jongens in het spoor van de Zuid Limburgers en neemt na dik 12 minuten spelen met een binnengeschoten strafworp van Rick Schreurs het intitiatief over. Ondanks talloze onbestrafte overtredingen, waar de Lions 2 verdedigers achter onze doorgebroken heren aanhingen, weet HandbaL Venlo/Swift 2000 uit te bouwen naar 11-9. Na een onnodige score vanaf de achterlijn proberen de heren dit in een snelle tegenaanval weer gelijk te trekken, maar door slordig balverlies ligt 20 seconden later de bal alweer achter Keeper Sjoerd Kurvers in het net. Lions 2 pakt het initiatief weer over en onze heren zijn blij als de rust gefloten wordt bij een 12-14 achterstand. 
Ondanks duidelijke afspraken in de rust wisten onze mannen het tij niet te keren, spelend zonder emotie en beleving werd het team een speelbal van Lions 2 waardoor de tweede helft uiteindelijk lang duurde. In de slotfase bracht trainer Robin Gielen Sietse Keijsers in het veld als invaller voor de keeper. Hij maakte het een leerzaam debuut in de eredivisie met een paar mooie reddingen en wat goede leermomenten. 
 
Uiteindelijk verliest HandbaL Venlo/Swift 2000 met 20-31 en veegt Lions 2 op deze zaterdagavond de verliespartij in de beker van de kaart met een duidelijke overwinning. Geen goede start na de winterpauze, in de aankomende week moet het roer om omdat aanstaande zaterdag wordt afgereisd naar Den Haag voor de uitwedstrijd tegen Hercules. 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief