Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Met beperkte middelen maximaal presteren!
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Met beperkte middelen maximaal presteren!
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Met beperkte middelen maximaal presteren!

30-1-2017, door: de redactie

De reis naar Den Haag werd aangevangen met een minimale bezetting, maar met het doel om te maximaliseren, met andere woorden, de punten móésten mee terug naar Limburg.
in de eerste helft werden loopwegen goed benut, wissels goed gelopen en het motortje werd lekker warm gedraaid. Ook werd de keeper aan Haagse kant goed warmgegooid, gezien het matige afronden van onze heren. De eerste helft ging dan ook gelijk op dankzij een goede stabiele defensie van onze mannen, goede samenwerking zorgde ervoor dat veel ballen hetzij buiten de palen terecht kwamen, of prooi waren voor doelman Sjoerd Kurvers. 
De bezetting wordt vlak voor rust nog meer uitgedund als Mats Dekker moet uitvallen na een onstuimige botsing met de tegenstander. Een karige tussenstand staat op het bord als de rust wordt gefloten, 9 – 8 in het voordeel van Hercules. 

 

Voor de mannen van Cabooter HandbaL Venlo/Swift2000 een moment om af te spreken dat in de tweede helft wél het gas erop moet en dat de afrondingen scherper mogen. De neuzen gaan dezelfde kant op en in de beginfase wordt de achterstand vakkundig omgezet in een 10 – 14 voorsprong. Hercules speler Batenburg wordt door de arbitrage met een rode kaart van het veld gestuurd, na een grove overtreding op cirkelspeler Chretien op het Veld. 
Nadat het verschil is uitgelopen naar 5 doelpunten wordt het spel aan onze kant wat overmoedig wat Hercules de mogelijkheid biedt om het verschil terug te brengen naar 2 doelpunten, als klap op de vuurpijl krijgt Chretien op het Veld zijn derde tijdstraf en moet ook hij het veld na een zware wedstrijd verlaten. In de slotfase weet opbouwer Marcus Granberg de bal dwars door de verdediging naar cirkelspeler George Stikkelbroeck te spelen, waarna deze de wedstrijd op slot gooit. 

 

De eindstand van 20 – 24 laat zien dat het team zich in het afgelopen seizoen bijzonder goed heeft ontwikkeld en het ook met een kleine bezetting waarin niet veel doorgewisseld kan worden een wedstrijd kan temporiseren en controleren. Dat het in de bus terug naar het Limburgse land erg gezellig was hoef ik jullie niet te vertellen, maar vanaf maandag gaat de focus meteen weer op de volgende tegenstander, Houten komt aanstaande zaterdag op bezoek en onze mannen zijn hongerig naar meer!

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief