Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Achter de feiten aan lopen.
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Achter de feiten aan lopen.
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Achter de feiten aan lopen.

6-2-2017, door: de redactie

 

 

Door een valse start liepen onze heren in de beginfase van de wedstrijd achter de feiten aan, een slordige dekking en halfslachtige afrondingen resulteerden in breaks voor Houten en een voorsprong van 5 doelpunten. Er werd gehamerd op zorgvuldigheid en door wat tactische aanpassingen knokten onze mannen zich terug naar 10-11. Terugval naar nonchalant gedrag resulteert in een ruststand van 11-15.

 

De tweede helft gaat gelijk op en Cabooter HandbaL Venlo/Swift 2000 knokt zich terug tot 18-20 maar verzuimt de aansluitingstreffer te maken. Houten benut zijn kansen hierin wel en gooit de wedstrijd op slot. Een ietwat geflatteerde, maar terechte uitslag aangezien Houten de hele wedstrijd aan de juiste kant van de score heeft gestaan. 

Een verloren wedstrijd is geen goede wedstrijd maar met de uitgedunde selectie is er gestreden voor iedere goal. 

 

Het harde werken tijdens de wedstrijd wordt overschaduwd door een mogelijke schorsing van de aanvoerder, die na een rode kaart vanwege onnodige brutaliteit met een blauwe kaart naar de tribune werd gestuurd. Met mogelijk een man minder te wisselen tijdens een wedstrijd is dit in aanloop naar de nacompetitie natuurlijk een domper voor de selectie.

Aankomend weekend spelen onze mannen op zondagmiddag tegen Bevo 2 in Panningen, na de verloren thuiswedstrijd zijn onze mannen gebrand op een goed uitresultaat in de Heuf.

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief