Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: De derby om de gouden Ananas.
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: De derby om de gouden Ananas.
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

De derby om de gouden Ananas.

13-2-2017, door: de redactie

De derby om de gouden Ananas.

 

In sporthal de Heuf in Panningen was het zondagmiddag een wedstrijd van heelhouden. Met een uiterst smalle selectie van slechts 7 veldspelers kregen de mannen van trainer Robin Gielen de boodschap mee dat blessures uit den boze zijn. De wedstrijd begint gelijk op en Cabooter HandbaL Venlo/ Swift2000 pakt zelfs een kleine voorsprong. 

 

Maar pittig verdedigwerk aan de kant van Bevo, waar opbouwspeler Guus Killaars hardhandig op de grond wordt gewerkt en deze noodgedwongen aan de zijlijn bij moet komen. Daarbij opgeteld is Niek Kuik herstellende van een kaakingreep en heeft Marcus Granberg last van zijn schouder waardoor hij niet voor de volle 100% kan spelen. 

Er wordt dus gespeeld met de handrem erop om de spelers te sparen voor de nacompetitie, de achtste plaats in de reguliere competitie is zeker dus stijgen of zakken is geen doel deze wedstrijd. Hierdoor kan Bevo 2, dat wel nog een plaats kan stijgen in de ranglijst, op een gegeven moment langszij en voorbij komen. 

 

De wedstrijd om de spreekwoordelijke gouden Ananas werd gewonnen door Bevo 2 met 27-22. Voor de heren van HandbaL Venlo/ Swift2000 is het zaak om fit aan de nacompetitie te beginnen. Aanstaande zaterdag kan er vrij worden gehandbald tegen Tachos, omdat er tussen beide teams geen verdere verschuivingen meer mogelijk zijn.

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief