Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: De derby om de gouden Ananas.
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: De derby om de gouden Ananas.
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

De derby om de gouden Ananas.

13-2-2017, door: de redactie

De derby om de gouden Ananas.

 

In sporthal de Heuf in Panningen was het zondagmiddag een wedstrijd van heelhouden. Met een uiterst smalle selectie van slechts 7 veldspelers kregen de mannen van trainer Robin Gielen de boodschap mee dat blessures uit den boze zijn. De wedstrijd begint gelijk op en Cabooter HandbaL Venlo/ Swift2000 pakt zelfs een kleine voorsprong. 

 

Maar pittig verdedigwerk aan de kant van Bevo, waar opbouwspeler Guus Killaars hardhandig op de grond wordt gewerkt en deze noodgedwongen aan de zijlijn bij moet komen. Daarbij opgeteld is Niek Kuik herstellende van een kaakingreep en heeft Marcus Granberg last van zijn schouder waardoor hij niet voor de volle 100% kan spelen. 

Er wordt dus gespeeld met de handrem erop om de spelers te sparen voor de nacompetitie, de achtste plaats in de reguliere competitie is zeker dus stijgen of zakken is geen doel deze wedstrijd. Hierdoor kan Bevo 2, dat wel nog een plaats kan stijgen in de ranglijst, op een gegeven moment langszij en voorbij komen. 

 

De wedstrijd om de spreekwoordelijke gouden Ananas werd gewonnen door Bevo 2 met 27-22. Voor de heren van HandbaL Venlo/ Swift2000 is het zaak om fit aan de nacompetitie te beginnen. Aanstaande zaterdag kan er vrij worden gehandbald tegen Tachos, omdat er tussen beide teams geen verdere verschuivingen meer mogelijk zijn.

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief

Vrijwilligersavond

23-9-2018, door: de redactie

Namens het bestuur van Cabooter HandbaL Venlo het volgende bericht voor alle vrijwilligers: 

In navolging van een geslaagde vrijwilligersavond vorig jaar is er uiteraard ook dit jaar weer aandacht voor onze vrijwilligers. Wij willen hen graag weer bedanken voor de inzet in het afgelopen seizoen middels een gezellige avond met muziek, een drankje en een hapje.

 

Deze avond zal plaatsvinden op zaterdag 6 oktober. Eerst gezellig samen DA1 en DS1 kijken vervolgens een feestje bouwen in ons sportcafe.

 

Vrijwilligers die naar deze avond willen komen verzoeken wij om zich aan te melden via onderstaande link:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8WCsbiLehEGJ9lCKhfUt3Ae95T0rebpzZVtNe2pfhQqAvdw/viewform?usp=sf_link 

 

Aangemelde vrijwilligers zullen bij binnenkomst 5 consumptiebonnen ontvangen.

 

Wij hopen wederom op een grote opkomst!

 

Bestuur Cabooter Group HandbaL Venlo