Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Big points tegen Aristos
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Big points tegen Aristos
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Big points tegen Aristos

6-3-2017, door: de redactie

Zoals het oude chinese gezegde gaat: de eerste klap is een daalder waard! Op een regenachtige zaterdagavond zijn de mannen van Cabooter HandbaL Venlo/Swift 2000 in Sporthal Craneveld goed begonnen aan de nacompetitie. In degradatiepoule B wordt Aristos Amsterdam verslagen met 29-20. 
In de eerste helft weten onze heren met degelijk handbal een comfortabele voorsprong op te bouwen, met rust staat het 15-9. Maar geen reden om kalm aan te doen, zo meldt trainer Robin Gielen in de rust. Doelsaldo is in de nacompetitie enorm belangrijk. 
 
Dat dit niet tegen dovemans oren is gezegd blijkt uit de vier doelpunten die opbouwers Guus Killaars en Marcus Granberg in de eerste 3 minuten onder elkaar verdelen. Aristos blijft in de tweede helft doorvechten en maakt het onze heren in de dekking vaak lastig. Hierdoor verzuimt HandbaL Venlo/Swift 2000 goed door te drukken. 
 
Een uitslag van 29-20 is absoluut om tevreden over te zijn. Met de uitwedstrijd tegen Tachos in het vooruitzicht gaan onze mannen met een goed gevoel richting Waalwijk. Tachos, dat zich vooraf een ongeslagen nacompetitie had beloofd, kreeg bij Hellas de deksel op de neus en verloor met 25-23. 
 
Geloof in eigen kracht is belangrijk in het handbal, de heren van HandbaL Venlo/ Swift 2000 belonen dit geloof dit weekend met 2 hele belangrijke punten en een voorlopige eerste plek in degradatiepoule B. 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief