Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Hellas Den Haag te sterk voor onze Heren.
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Hellas Den Haag te sterk voor onze Heren.
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Hellas Den Haag te sterk voor onze Heren.

20-3-2017, door: de redactie

In Den Haag zijn onze Heren afgelopen zaterdagavond overklast door de sterk spelende mannen van Hellas. In de eerste helft wisten de Hagenezen een duidelijke vuist te maken en uit te lopen naar een 21-12 ruststand, welke door HandbaL Venlo/Swift 2000 niet meer bijgehaald kon worden.

Door de nog steeds erg smalle selectie was trainer Robin Gielen genoodzaakt om vanuit HandbaL Venlo 2 (Sebastian Ejsing) en Swift 2000 HS1 (Twan Carpay) spelers op te roepen. Sterke inzet van beide mannen zorgden voor een verdienstelijk eredivisie debuut.

De tweede helft werd door hard werk aan Limburgse kant draaglijk gemaakt, al lieten de mannen van Hellas ook de teugels ietwat vieren. De eindstand van 34-25 is fors, maar met een Hellas dat op dit moment het sterkste team van de nacompetitie is dit wel een ingecalculeerd verlies.

In de komende 3 weken speelt Cabooter HandbaL Venlo/Swift 2000 twee uiterst belangrijke wedstrijden in het kader van handhaving in de eredivisie, er zal dus een tandje bijgeschakeld moeten worden.

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief

Vrijwilligersavond

23-9-2018, door: de redactie

Namens het bestuur van Cabooter HandbaL Venlo het volgende bericht voor alle vrijwilligers: 

In navolging van een geslaagde vrijwilligersavond vorig jaar is er uiteraard ook dit jaar weer aandacht voor onze vrijwilligers. Wij willen hen graag weer bedanken voor de inzet in het afgelopen seizoen middels een gezellige avond met muziek, een drankje en een hapje.

 

Deze avond zal plaatsvinden op zaterdag 6 oktober. Eerst gezellig samen DA1 en DS1 kijken vervolgens een feestje bouwen in ons sportcafe.

 

Vrijwilligers die naar deze avond willen komen verzoeken wij om zich aan te melden via onderstaande link:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8WCsbiLehEGJ9lCKhfUt3Ae95T0rebpzZVtNe2pfhQqAvdw/viewform?usp=sf_link 

 

Aangemelde vrijwilligers zullen bij binnenkomst 5 consumptiebonnen ontvangen.

 

Wij hopen wederom op een grote opkomst!

 

Bestuur Cabooter Group HandbaL Venlo