Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Cabooter Group HandbaL Venlo bouwt 2017-selectie verder uit.
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Cabooter Group HandbaL Venlo bouwt 2017-selectie verder uit.
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Cabooter Group HandbaL Venlo bouwt 2017-selectie verder uit.

11-4-2017, door: de redactie

 

Nadat vorige week bekend werd dat opbouwer Niek Kuik ook het volgende seizoen bij HandbaL Venlo zal spelen komt vandaag het nieuws dat de Venlose eredivisie ploeg het komende seizoen ook kan beschikken over all-rounder Ivo Simons en doelman Sjoerd Kurvers. 

 

De 22 jarige Ivo Simons is al vanaf 2005 (toen nog Loreal) verbonden met HandbaL Venlo. De aalvlugge mid-opbouw/linkerhoek is in de laatste jaren een vaste waarde binnen de ploeg geworden en wordt geroemd voor zijn explosieve aanvalsspel waarmee hij de defensie keer op keer te snel af is. 

 

Doelman Sjoerd Kurvers (27) speelt sinds het afgelopen seizoen voor HandbaL Venlo, nadat in de aanloop van de competitie de Venlose ploeg een samenwerking aanging met het Roermondse Swift 2000, dat door een spelerstekort zich niet in de eerste divisie kon handhaven. Sjoerd is al snel een onmisbaar onderdeel van het team geworden, met zijn nooit aflatende enthousiasme motiveert hij zijn medespelers om steeds weer dat extra beetje te geven. Daar na dit seizoen de samenwerking met Swift 2000 tot zijn einde komt heeft de keeper uit Panningen besloten de overstap naar Venlo te maken. Hij begon zijn actieve keeperscarrière in het blauw-geel van Bevo.

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief