Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Keihard spelen, punten delen!
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Keihard spelen, punten delen!
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Keihard spelen, punten delen!

24-4-2017, door: de redactie

Cabooter HandbaL Venlo/Swift 2000 keerde op zaterdagavond met een tevreden gevoel huiswaarts. Niet alle punten gingen mee de bus in maar gezien de omstandigheden was het gelijkspel het hoogst haalbare in Rotterdam. 
Trainer Robin Gielen was met een smalle selectie afgereisd naar de havenstad en het team werd met duidelijke opdrachten het veld ingestuurd. Lange aanvallen spelen en goed temporiseren. De acties op doel werden met preciesie uitgevoerd en de mannen waren, gezien de schotpercentages, uiterst efficient. 
Iedere fout aan Rotterdamse zijde werd meteen afgestraft en er werd met 10-14 gerust. 
Na de rust ging het door omstandigheden moeizamer en een aantal discutabele beslissingen gaven HaRo de kans om het gat te dichten en zelfs op voorsprong te komen. De rust in het team werd bewaard alleen kwamen onze jongens niet meer tot scoren in de laatste seconden waardoor de punten in de uiterst gezellige en rumourige sporthal werden verdeed. 
Door het gelijkspel blijft het spannend in degradatiepoule B. Cabooter HandbaL Venlo/Swift 2000 verzekerd zich van een tweede plaats achter Hellas en laat in de nacompetitie een uiterst goede vorm zien. Zoals het spreekwoord luidt: Pieken op het juiste moment! 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief

Vrijwilligersavond

23-9-2018, door: de redactie

Namens het bestuur van Cabooter HandbaL Venlo het volgende bericht voor alle vrijwilligers: 

In navolging van een geslaagde vrijwilligersavond vorig jaar is er uiteraard ook dit jaar weer aandacht voor onze vrijwilligers. Wij willen hen graag weer bedanken voor de inzet in het afgelopen seizoen middels een gezellige avond met muziek, een drankje en een hapje.

 

Deze avond zal plaatsvinden op zaterdag 6 oktober. Eerst gezellig samen DA1 en DS1 kijken vervolgens een feestje bouwen in ons sportcafe.

 

Vrijwilligers die naar deze avond willen komen verzoeken wij om zich aan te melden via onderstaande link:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8WCsbiLehEGJ9lCKhfUt3Ae95T0rebpzZVtNe2pfhQqAvdw/viewform?usp=sf_link 

 

Aangemelde vrijwilligers zullen bij binnenkomst 5 consumptiebonnen ontvangen.

 

Wij hopen wederom op een grote opkomst!

 

Bestuur Cabooter Group HandbaL Venlo