Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Keihard spelen, punten delen!
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Keihard spelen, punten delen!
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Keihard spelen, punten delen!

24-4-2017, door: de redactie

Cabooter HandbaL Venlo/Swift 2000 keerde op zaterdagavond met een tevreden gevoel huiswaarts. Niet alle punten gingen mee de bus in maar gezien de omstandigheden was het gelijkspel het hoogst haalbare in Rotterdam. 
Trainer Robin Gielen was met een smalle selectie afgereisd naar de havenstad en het team werd met duidelijke opdrachten het veld ingestuurd. Lange aanvallen spelen en goed temporiseren. De acties op doel werden met preciesie uitgevoerd en de mannen waren, gezien de schotpercentages, uiterst efficient. 
Iedere fout aan Rotterdamse zijde werd meteen afgestraft en er werd met 10-14 gerust. 
Na de rust ging het door omstandigheden moeizamer en een aantal discutabele beslissingen gaven HaRo de kans om het gat te dichten en zelfs op voorsprong te komen. De rust in het team werd bewaard alleen kwamen onze jongens niet meer tot scoren in de laatste seconden waardoor de punten in de uiterst gezellige en rumourige sporthal werden verdeed. 
Door het gelijkspel blijft het spannend in degradatiepoule B. Cabooter HandbaL Venlo/Swift 2000 verzekerd zich van een tweede plaats achter Hellas en laat in de nacompetitie een uiterst goede vorm zien. Zoals het spreekwoord luidt: Pieken op het juiste moment! 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief