Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: De selectietrein van Heren 1 dendert door.
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: De selectietrein van Heren 1 dendert door.
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

De selectietrein van Heren 1 dendert door.

20-6-2017, door: de redactie

 

Er wordt hard gewerkt door de topsportcommissie om van Cabooter HandbaL Venlo Heren 1 een vaste waarde in het “linkerrijtje” van de eredivisie te maken.
Vandaag presenteert HandbaL Venlo wederom twee nieuwe spelers ter versterking van selectie.

Van Bevo komt midden opbouwer Dennis Vlijm naar Venlo, de 22 jarige heeft in Panningen de nodige hoogtepunten aan zijn palmares mogen toevoegen, zo werd hij Landskampioen en speelde hij Champions League en Europa Cup wedstrijden. Voor Bevo speelde Dennis voor V&L en BFC.

Vanuit Sittard volgt de 20 jarige Stijn Joosten zijn oefenmeester naar noord-Limburg. De rechts-opbouwer studeert aan de Maastricht University international business economics en gaat zijn studie combineren met een eredivisie debuut. Als speler van de Limburgse selectie werd Stijn tot twee keer toe Nederlands Kampioen.

Met een stevige selectie gaat trainer Eric Eussen met een flinke stapel huiswerk de vakantie in. In de voorbereiding komen vervolgens alle puntjes op de i.

succes komend jaar mannen!

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief