Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Hard werken word niet beloond
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Hard werken word niet beloond
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Hard werken word niet beloond

11-9-2017, door: de redactie

Dat je voor een sporthal met een goede ambience in Beek aan het goede adres bent bleek zondagmiddag wel toen onze heren hun eerste competitiewedstrijd speelden tegen debutant BFC. De tribunes van sporthal de Haamen waten goed gevuld en ook een groot aantal Venlo supporters hadden hun weg naar zuid-Limburg gevonden. 
 
De wedstrijd begon stug, beide teams gaven geen duimbreed toe en pas na 3 minuten werd de score door BFC geopend en meteen gecounterd door HandbaL Venlo. Gedurende de eerste helft ging het score verloop redelijk gelijk op, hoewel onze jongens enigszins de overhand hadden. Richting de rust wist Cabooter HandbaL Venlo een voorsprong op te bouwen en ging met 10-14 de kleedkamer in. 
Het eerste kwartier van de tweede helft bleef HandbaL Venlo steeds de sterkere ploeg. Echter met de nog smalle selectie, door wat blessures uit de voorbereiding, was doorwisselen niet echt mogelijk waardoor vermoeidheid toesloeg en technische fouten het handbalspel binnenslopen. BFC, dat met een volle bank aan de wedstrijd begon profiteerde hier optimaal van en kwam met 20-20 langszij waarna het tot de laatste seconden gelijk op ging.
In de laatste seconde werd, bij een 25-24 stand, opbouwer Stijn Joosten in scoringspositie door de Beekse verdediging uit de lucht geplukt en werd dit door de arbitrage, tot onbegrip van trainer Eric Eussen, slechts bestraft met een twee minuten tijdstraf en een vrije worp. De poging van Niek Kuik om de gelijkmaker te scoren strandde in de muur van BFC waardoor het verdiende punt toch in Beek blijft. 
 
Ondanks het verlies hebben onze mannen laten zien dat ze verzorgd, vlot handbal kunnen spelen en dat er hard wordt gewerk met en voor elkaar. De wedstrijd in Beek duurde helaas tien minuten te lang voor de smalle selectie. Aanstaande zaterdag staat om 20:00 uur de eerste thuiswedstrijd op het programma tegen Houten. 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief