Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Tegenoffensief komt te laat voor Cabooter HandbaL Venlo
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Tegenoffensief komt te laat voor Cabooter HandbaL Venlo
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Tegenoffensief komt te laat voor Cabooter HandbaL Venlo

18-9-2017, door: de redactie

Hoewel onze jongens met goede moed begonnen aan de wedstrijd kregen ze in de eerste helft geen grip op de aanval van Houten. Dit in combinatie met een uitstekend keepende doelman resulteerde halverwege de eerste helft in een omslagpunt waar Houten de overhand nam en gestaag uitliep op de worstelende thuisploeg. 
Met 8 doelpunten achterstand gingen onze mannen de rust in om in overleg met de trainers te zoeken naar een oplossing. Trainer Eric Eussen nam de keuze om de aanval drastisch om te gooien, dit bleek de juiste gok, gestaag knabbelde HandbaL Venlo aan de de achterstand en een dikke 5 minuten voor het einde stond er 21-23 op het scorebord. Een ongelukkige fase waarin Houten keer op keer, in een tijdspel situatie, een vrije worp of hoekworp toebedeeld kreeg bracht onze mannen in tijdnood en met de laatste seconden die wegtikten pakte Houten met 22-25 de overwinning. 
 
Dat je dan de tweede helft wint met eenzelfde overmacht als Houten de eerste laat enkel zien dat er hard gewerkt is in de tweede helft. In de aankomende wedstrijd tegen Aristos zal er 60 minuten keihard gewerkt moeten worden, de Amsterdammers laten in het begin van de competitie zien goed op schot te zijn. De jacht op de eerste punten van het seizoen is in volle gang en alle pijlen zijn gericht op aanstaande zaterdagavond! 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief