Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Hard werk brengt beloning!
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Hard werk brengt beloning!
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Hard werk brengt beloning!

2-10-2017, door: de redactie

 
 
Na een tweetal telleurstellende weken konden de mannen van Cabooter HandbaL Venlo wel een opsteker gebruiken. Maar zoals het oud-Limburgse spreekwoord zegt: "sokkerkeukskes waere neet gebakke"!! Er stond dus een stevige pot te wachten op zaterdagavond met Red Rag Tachos op bezoek. HandbaL Venlo nam meteen het voortouw, maar Tachos bleef in het kielzog. Door een onfortuinlijke val, Tachosspeler Borowczyk zijn elleboog vervelend blesseerde kwam het spel enkele minuten stil te liggen waarin de Waalwijkse fysio, geholpen door onze eigen Sanne, de nodige verzorging konden geven. Onze heren hielden in deze onderbreking de concentratie vast en wisten na de spelhervatting de druk er bij Tachos vol op te houden. Door het harde werken van de dekking wist doelman Kurvers het doel goed schoon te houden. Toen het rustsignaal klonk was de voorsprong opgelopen naar 7 doelpunten (16-9). Hoewel in de tweede helft opbouwer Niek Kuik bij regelmaat werd uitgedekt wist de rest van het team dit goed op te lossen door de Waalwijkse verdediging met slimme loopwegen en goed samenspel uit elkaar te trekken en zo voldoende ruimte te creëeren om toch tot scoren te komen.
De einduitslag van 29-20 doet vermoeden dat het een makkelijke overwinning is, maar de overwinning is meer een toonbeeld van goed samenwerken, keihard pezen in de verdediging en afspraken maken en nakomen. 
 
Na deze verdiende overwinning is er geen tijd om op lauweren te rusten, aanstaande zaterdag gaat de reis naar Emmen, wat een zware, maar zeker geen onmogelijke opgave is. 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief