Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Geen beloning voor hard werk.
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Geen beloning voor hard werk.
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Geen beloning voor hard werk.

9-10-2017, door: de redactie

 
 
Na de lange busreis naar het hoge noorden begonnen de heren van Cabooter HandbaL Venlo zwak aan de wedstrijd. Met 4 gemiste open doelkansen keek de ploeg van leermeester Eussen al snel tegen een 5-1 achterstand aan. Er werd niet daadkrachtig gereageerd op de snelle tegenaanval van de Emmenaren wat resulteerde in een 13-9 russtand. 
Na de thee ging het roer volkomen om, de Venloose verdediging stond als een huis en in de eerste twintig minuten kwam E&O slechts 3 keer tot scoren. Onze mannen braken gestaag de achterstand af en kwamen behalve langszij ook op een behoorlijke voorsprong van 3 doelpunten. Emmen herpakte en er ontstond een echte wedstrijd. Opbouwer Dennis Vlijm incasseerde een "rechtse directe" die door de arbitrage volledig over het oog werd gezien. Een overtreding die, normaal gesproken, bestraft wordt met een rode kaart en een penalty resulteerde telleurstellend in een snelle omschakeling van E&O en een tegendoelpunt. 
Een minuut voor tijd raakt aanvoerder Niek Kuik onfortuinlijk de lat in plaats van het net tijdens een 7 meter waardoor Emmen met 2 doelpunten voorsprong de wedstrijd uit kon spelen (eindstand 27-24). 
 
Een wedstrijd vol van dubbele gevoelens, trots op het feit dat de jongens het E&O in eigen huis zo ontzettend moeilijk hebben gemaakt, maar zeker ook telleurgesteld omdat een verdiende overwinning erin had gezeten. Genoeg voer om aanstaande zaterdag in Sporthal Craneveld de punten in eigen huis te houden tijdens de wedstrijd tegen Aalsmeer 2. 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief

Vrijwilligersavond

23-9-2018, door: de redactie

Namens het bestuur van Cabooter HandbaL Venlo het volgende bericht voor alle vrijwilligers: 

In navolging van een geslaagde vrijwilligersavond vorig jaar is er uiteraard ook dit jaar weer aandacht voor onze vrijwilligers. Wij willen hen graag weer bedanken voor de inzet in het afgelopen seizoen middels een gezellige avond met muziek, een drankje en een hapje.

 

Deze avond zal plaatsvinden op zaterdag 6 oktober. Eerst gezellig samen DA1 en DS1 kijken vervolgens een feestje bouwen in ons sportcafe.

 

Vrijwilligers die naar deze avond willen komen verzoeken wij om zich aan te melden via onderstaande link:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8WCsbiLehEGJ9lCKhfUt3Ae95T0rebpzZVtNe2pfhQqAvdw/viewform?usp=sf_link 

 

Aangemelde vrijwilligers zullen bij binnenkomst 5 consumptiebonnen ontvangen.

 

Wij hopen wederom op een grote opkomst!

 

Bestuur Cabooter Group HandbaL Venlo