Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Heren boeken belangrijke thuiswinst
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Heren boeken belangrijke thuiswinst
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Heren boeken belangrijke thuiswinst

16-10-2017, door: de redactie

 

 

De wedstrijd kwam stroef op gang in sporthal Craneveld, de Venloose verdediging kreeg geen grip op de vele onverwachte schoten van het Aalsmeerse offensief. Hierdoor ging de hele eerste helft gelijk op met een miniem voordeel voor de gasten. Aanvoerder Niek Kuik schoot in de slotfase van de eerste helft de gelijkmaker (11-11) en de voorsprong (12-11) in het net, hierdoor konden de heren van Cabooter HandbaL Venlo naar het kleedlokaal met een 14-13 stand. 

In de tweede helft werd stevig uitgebouwd en na 17 minuten stond er een comfortabele 24-18 op het scorebord. 

Hierdoor zakt ook de scherpte van het team enigszins waardoor Aalsmeer 5 minuten voor tijd weer tot op 2 doelpunten nadert. In de laatste fase maken onze heren goed gebruikt van slordige fouten van Aalsmeer en speelt de wedstrijd met een ruime voorsprong uit. (31-24) Een verdiende, zwaarbevochten overwinning die binnen het team een goed gevoel achterlaat richting de eerste bekerwedstrijd (dinsdagavond tegen Zwart-Wit) en de tweede Derby van het seizoenntegen OCI-Lions 2 op zondag in Geleen. 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief