Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Zondagmiddag drama voor Cabooter HandbaL Venlo
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Zondagmiddag drama voor Cabooter HandbaL Venlo
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Zondagmiddag drama voor Cabooter HandbaL Venlo

24-10-2017, door: de redactie

 

Ondanks de goede voornemens voor de zondagmiddagwedstrijd hebben de heren van Cabooter HandbaL Venlo dit helaas niet kunnen vertalen naar een klinkend resultaat in sporthal Glanerbrook in Geleen.

Waar het spel technisch goed van start ging en de tegenstander keer op keer werd uitgespeeld werd het net, mede door een uitstekende keeper aan de zijde van Lions 2 niet voldoende gevonden. 
Technische fouten en slordig aanspeelwerk bied de Sittardse talenten ruimschoots de gelegenheid om eenvoudig tot scoren te komen. Hierdoor is de wedstrijd eigenlijk voor rust al besloten. (15-7)

De tweede helft gaat gelijkop, maar onze mannen kunnen geen vuist maken om de achterstand in te lopen. Een eindstand van 30-20 is natuurlijk niet goed, het is een wedstrijd om lering uit te trekken.

Onze mannen kwamen deze zondag tegen de selectie van Lions gewoon tekort, waren niet scherp genoeg in de afronding en gaan nu in de komende twee weken keihard werken richting de wedstrijd tegen ARBO Rotterdam op 4 November.

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief