Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Klinkende, verdiende overwinning!
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Klinkende, verdiende overwinning!
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Klinkende, verdiende overwinning!

6-11-2017, door: de redactie

 

 

Meteen in de eerste minuten van de wedstrijd werd door de mannen van Cabooter HandbaL Venlo duidelijk gemaakt dat er maar met één ding genoegen werd genomen deze zaterdagavond. De twee punten gingen mee naar Venlo. 
Een harde, faire dekking en een uitstekend keepende Marcin Sledz hielden ARBO Rotterdam de eerste 9 minuten af van scoren en frivool en vlot aanvalsspel bracht onze heren een voorsprong van 0-5. 
Na een Time Out, aangevraagd door de Rotterdamse coach vonden de gastheren het net maar de Venloose machine stoomde lekker door. Het spel werd ruwer waarbij onder andere Chretien op het Veld in het middenblok de nodige averij opliep. 
Het kleedlokaal werd opgezocht met 8-15 nadat keeper Sledz in de laatste minuten een penalty stopte. 

 

In het tweede bedrijf opende Rotterdam de dans en waar onze heren een moeilijke fase beleefden schoten de Rotterdammers keer op keer binnen en naderden tot op 16-17. 
De knop ging om in de koppies van onze heren en met een sterk tegenoffensief geleid door opbouwers Niek Kuik en Ivo Simons werd er uitgelopen naar 16-22.
Hierna kwamen de Rotterdammers niet meer dichtbij genoeg om het heel spannend te maken en met 25 – 28 op het scorebord werd de wedstrijd afgefloten. 

 

Aanstaan Elfde van de Elfde staat de derby tegen Bevo 2 op het programma, in sporthal Craneveld.

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief