Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Bedankt voor de leuke avond
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Bedankt voor de leuke avond
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Bedankt voor de leuke avond

23-11-2017, door: de redactie

Cabooter HandbaL Venlo HS1 en alle betrokken commissies willen ALLE sponsoren, familie, vrienden en supporters bedanken die de wedstrijd tegen Zuid Korea tot een enorm succes hebben gemaakt. Ondanks de uitslag in het voordeel van de gasten is het voor onze heren een fantastische ervaring geweest die zonder alle support niet mogelijk zou zijn geweest. Maar het volgende bijzondere evenement staat al bijna op stapel, op zondag 24 december speelt Cabooter HandbaL Venlo Dames 1 haar competitie wedstrijd tegen V&L, de NOS zal deze wedstrijd live uitzenden. Voor deze speciale gelegenheid zal er zelfs een echte wedstrijdvloer worden aangelegd. Een happening die je niet moet missen. Wij hopen dan ook op een nét zo grote opkomst als afgelopen woensdag! 

Wij bedanken met name onze sponsor Cabooter facility en Sanka Events voor het mede mogelijk maken van deze geslaagde bijeenkomst. Bij Cabooter facility en Sanka Events kunt u terecht voor al uw bedrijfsfeesten ga naar: 

www.cabooterfacility.nl & www.sankaevents.nl

 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief