Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Eric Eussen vertrekt met onmiddellijke ingang als oefenmeester bij de herenploeg.
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Eric Eussen vertrekt met onmiddellijke ingang als oefenmeester bij de herenploeg.
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Eric Eussen vertrekt met onmiddellijke ingang als oefenmeester bij de herenploeg.

9-2-2018, door: de redactie

 

Goed overleg
Eric Eussen en het bestuur van Cabooter HandbaL Venlo hebben samen besloten de samenwerking met onmiddellijke ingang te beëindigen. Eric Eussen gaf aan dat hij, gezien de stand op de ranglijst, van mening is dat de spelers een nieuwe impuls nodig hebben om zo handhaving in de eredivisie te kunnen afdwingen.

Het bestuur van Cabooter HandbaL Venlo bedankt Eric voor zijn inzet en hoopt door deze stap dat de spelers dit signaal oppakken om de competitie alsnog positief te kunnen afsluiten.

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief

Vrijwilligersavond

23-9-2018, door: de redactie

Namens het bestuur van Cabooter HandbaL Venlo het volgende bericht voor alle vrijwilligers: 

In navolging van een geslaagde vrijwilligersavond vorig jaar is er uiteraard ook dit jaar weer aandacht voor onze vrijwilligers. Wij willen hen graag weer bedanken voor de inzet in het afgelopen seizoen middels een gezellige avond met muziek, een drankje en een hapje.

 

Deze avond zal plaatsvinden op zaterdag 6 oktober. Eerst gezellig samen DA1 en DS1 kijken vervolgens een feestje bouwen in ons sportcafe.

 

Vrijwilligers die naar deze avond willen komen verzoeken wij om zich aan te melden via onderstaande link:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8WCsbiLehEGJ9lCKhfUt3Ae95T0rebpzZVtNe2pfhQqAvdw/viewform?usp=sf_link 

 

Aangemelde vrijwilligers zullen bij binnenkomst 5 consumptiebonnen ontvangen.

 

Wij hopen wederom op een grote opkomst!

 

Bestuur Cabooter Group HandbaL Venlo