Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Gommans interim-trainer Venlo
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Gommans interim-trainer Venlo
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Gommans interim-trainer Venlo

16-2-2018, door: de redactie


William Gommans is aangesteld als interim-trainer van de mannenploeg van Cabooter HandbaL Venlo. Gommans gaat tijdens de trainingen geassisteerd worden door Henk Rutten, maar de Venlonaar blijft eindverantwoordelijk. Marcus Granberg blijft aan als assistent-trainer.

Hiermee nemen Gommans en Rutten de taken over van Eric Eussen waar Venlo vlak voor carnaval afscheid van nam omdat de chemie tussen hem en de spelers ontbrak.

Het drietal staat voor de moeilijke opdracht om Venlo in de eredivisie te houden. De ploeg staat voorlaatste en speelt morgenavond tegen hekkensluiter ARBO Rotterdam.
Zowel Gommans als Rutten zijn geen onbekende bij HandbaL Venlo. Gommans is de huidige trainer van B-jeugd jongens en had in het verleden meerdere teams bij Venlo onder zijn hoede. Zo promoveerde hij met de mannen van Loreal (voorloper HandbaL Venlo) meerdere malen en klom via de regioklasse op naar de eredivisie. Ook was Gommans trainer van de Venlose vrouwen en bij de mannen van Bevo Hc. Rutten heeft in het verleden ook zowel de Venlose vrouwen als de heren van Bevo getraind.

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief