Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Gommans interim-trainer Venlo
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Gommans interim-trainer Venlo
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Gommans interim-trainer Venlo

16-2-2018, door: de redactie


William Gommans is aangesteld als interim-trainer van de mannenploeg van Cabooter HandbaL Venlo. Gommans gaat tijdens de trainingen geassisteerd worden door Henk Rutten, maar de Venlonaar blijft eindverantwoordelijk. Marcus Granberg blijft aan als assistent-trainer.

Hiermee nemen Gommans en Rutten de taken over van Eric Eussen waar Venlo vlak voor carnaval afscheid van nam omdat de chemie tussen hem en de spelers ontbrak.

Het drietal staat voor de moeilijke opdracht om Venlo in de eredivisie te houden. De ploeg staat voorlaatste en speelt morgenavond tegen hekkensluiter ARBO Rotterdam.
Zowel Gommans als Rutten zijn geen onbekende bij HandbaL Venlo. Gommans is de huidige trainer van B-jeugd jongens en had in het verleden meerdere teams bij Venlo onder zijn hoede. Zo promoveerde hij met de mannen van Loreal (voorloper HandbaL Venlo) meerdere malen en klom via de regioklasse op naar de eredivisie. Ook was Gommans trainer van de Venlose vrouwen en bij de mannen van Bevo Hc. Rutten heeft in het verleden ook zowel de Venlose vrouwen als de heren van Bevo getraind.

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief

Vrijwilligersavond

23-9-2018, door: de redactie

Namens het bestuur van Cabooter HandbaL Venlo het volgende bericht voor alle vrijwilligers: 

In navolging van een geslaagde vrijwilligersavond vorig jaar is er uiteraard ook dit jaar weer aandacht voor onze vrijwilligers. Wij willen hen graag weer bedanken voor de inzet in het afgelopen seizoen middels een gezellige avond met muziek, een drankje en een hapje.

 

Deze avond zal plaatsvinden op zaterdag 6 oktober. Eerst gezellig samen DA1 en DS1 kijken vervolgens een feestje bouwen in ons sportcafe.

 

Vrijwilligers die naar deze avond willen komen verzoeken wij om zich aan te melden via onderstaande link:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8WCsbiLehEGJ9lCKhfUt3Ae95T0rebpzZVtNe2pfhQqAvdw/viewform?usp=sf_link 

 

Aangemelde vrijwilligers zullen bij binnenkomst 5 consumptiebonnen ontvangen.

 

Wij hopen wederom op een grote opkomst!

 

Bestuur Cabooter Group HandbaL Venlo