Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Enthousiasme en motivatie brengen 2 belangrijke punten.
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Enthousiasme en motivatie brengen 2 belangrijke punten.
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Enthousiasme en motivatie brengen 2 belangrijke punten.

27-2-2018, door: de redactie

 

 

De heren van Cabooter HandbaL Venlo hadden nog een rekening te vereffenen in Panningen na de dramatisch verloren thuiswedstrijd. Met het oog op de rangschikking was er maar een optie, winst. 

Een gemotiveerde groep ging op zondagmiddag het veld van Sporthal de Heuf op en vanaf de eerste minuut werd in dekking en aanval gevochten als leeuwen. Ondanks het harde werken bleef de stand gelijk op gaan waar dan Herpetz Bevo 2 weer de kop pakte en dan weer Cabooter HandbaL Venlo. Richting de rust pakten onze mannen eens goed door en met een kleine voorsprong werd de kleedkamer opgezocht (12-14).

 

Tijdens de rust werd het duidelijk dat de strijdlust er nog goed in zat en vol enthousiasme werd de tweede helft aangevangen. 
de koppies bleven helder en de voorsprong werd gestaag uitgebouwd en ruim voor het einde van de wedstrijd lag het op slot. Bevo 2 kwam nog terug naar 21-24 maar dat mocht de pret niet drukken na de wedstrijd. De heren staan nu op een tiende plaats in de rangschikking, 2 punten los van nummer elf Aristos.

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief