Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: wedstrijdverslag HS1
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: wedstrijdverslag HS1
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

wedstrijdverslag HS1

21-11-2016, door: de redactie

Om te winnen moet je ook scoren,

 

Zo Cruijfiaans de uitspraak zo groot de waarheid. Onze heren waren tijdens de zondagwedstrijd, waar de eerste herfststorm ons land teisterde, tegen het opleidingsteam van Aalsmeer niet op schot. De wedstrijd begon meteen stevig en werd in de beginfase ontsiert door een onfortuinlijk voorval, waar tijdens een 7 meter keeper Sjoerd Kurvers de bal in zijn gezicht kreeg en Bas Troost met een rode kaart het veld moest verlaten.

 

Ondanks een sterke defensie en een keeper die zich goed herstelde van de eerdere voltreffer wisten de heren in de vaak te trage omschakeling amper tot scoren gekomen. Een schamele 11-7 ruststand tot gevolg.

 

Ook de tweede helft werd niet opgeschakeld en Aalsmeer 2 wist constant een kleine voorsprong te houden. Gemiste 100 % kansen, slordige aanspeelfouten en afrondingen die de kracht misten om de Aalsmeerse doelman te verrassen deden het harde werk in de verdediging teniet. Na het eindsignaal werden de kleedkamers opgezocht met 20-16 op het scorebord.

 

De heren hadden zich het begin van de tweede competitiehelft anders voorgesteld en zullen in de komende week vol aan de bak moeten om deze valse start aanstaande zaterdag tegen HaRo goed te maken. Het wisselvallige niveau moet omhoog zodat onze heren de toeschouwers in Venlo een aantrekkelijke wedstrijd kunnen bieden. 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief