Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Ruime zege op Rotterdam!
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Ruime zege op Rotterdam!
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Ruime zege op Rotterdam!

28-11-2016, door: de redactie

Toen de scheidsrechters om 8 uur het beginsignaal gaven wist niemand wat deze handbalavond ging brengen met het Rotterdamse HaRo op bezoek in Venlo.

Na de verloren wedstrijd tegen Aalsmeer 2 was alles in het werk gesteld om sterk voor de dag te komen en de punten in Venlo te houden. 
De wedstrijd kwam langzaam op gang en ging een tijdje gelijk op, totdat het motortje van de heren warm gelopen was. Al vroeg in de eerste helft wordt een voorsprong opgebouwd van een aantal doelpunten. 
Door het harde werk in de dekking kwam HaRo in het eerste bedrijf amper tot scoren, anders was het voor onze heren, ze bouwden gestaag een voorsprong van 10 doelpunten op. Er werd gerust met 19-9 en Trainer Robin Gielen was dan ook erg tevreden met de taakgerichtheid van zijn spelers. 
 
De tweede helft werd geopend met twee doelpunten voor de Rotterdammers, maar al snel kwamen de heren weer op stoom en dankzij een opbouwrij die uitstekend op schot was, ondersteund door hard werk vanaf de hoeken en cirkel kwam de overwinning nooit in gevaar. 
Ondanks een vervelende onsportieve spelonderbreking zijn de heren erin geslaagd het toegestroomde publiek een mooie wedstrijd te bieden die met 35-21 werd afgefloten. 
 
Met deze overwinning weet Cabooter Group HandbaL Venlo/Swift2000 zich stevig te nestelen in het middenveld van de eredivisie. Aanstaande zaterdag wordt er weer thuis gespeeld, in de Jo Gerris hal wordt Swift Arnhem ontvangen. De Arnhemmers reizen af als gedeeld koplopers in de eredivisie dus het beloofd een zware wedstrijd te worden waar onze mannen alle support kunnen gebruiken! 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief