Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Explosief en vlug handbal brengt welverdiend punt.
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Explosief en vlug handbal brengt welverdiend punt.
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Explosief en vlug handbal brengt welverdiend punt.

5-12-2016, door: de redactie

Het heerlijk avondje kwam vroeg dit jaar voor de Heren van Cabooter Group HandbaL Venlo/Swift 2000. Hoewel de mannen zich in de slotfase van de door hun gedomineerde wedstrijd niet beloonden met de volle punten kreeg het in grote getale toegestroomde publiek een kado in de vorm van een van begin tot eind spannende wedstrijd waar om iedere goal hard werd gestreden. 
De thuisploeg begon voortvarend tegen de fysiek sterke Arhemse ploeg waarbij iedere geboden mogelijkheid ten volste werd benut om een snelle tegenaanval te spelen. Vooral de watervlugge hoekspeler Sjuul Rutten laat zich in de eerste helft gelden met 4 treffers. Ondanks het feit dat de Arnhemmers af en toe op gelijke hoogte kwamen hadden onze mannen continue de overhand en de rust werd gefloten met 15-13 op het scorebord. 
Dat je tegen een ploeg als Arnhem je concentratie geen moment mag laten varen blijkt aan het begin van de tweede helft waar Arnhem met twee treffers meteen de stand op gelijk zet. Door een offensieve mandekking op onze opbouwers moest het roer compleet om en met de nodige explosiviteit werden de hoeken vakkundig vrijgespeeld en lag het doel open voor Rick Schreurs om vanaf de rechterhoek de keeper te verschalken en HandbaL Venlo/Swift 2000 op voorsprong te houden.  
Door een onbestrafte overtreding in de slotseconden van de tweede helft werd de kans op het winnende doelpunt aan de thuisploeg ontnomen. 
 
32-32 tegen de koploper in de eredivisie is een uitslag waar ieder team vantevoren voor zou tekenen. Maar er had meer ingezeten en dat weten onze jongens ook. Ze hebben laten zien dat fysiek spel niet alleen gespeeld wordt door grote gespierde kerels, maar dat ook door krachtige explosieve acties de tegenstander gedwongen kan worden om aan de noodrem te moeten gaan hangen. 
Met dit resultaat op zak wordt reikhalzend uitgekeken naar de volgende wedstrijd, op 10 december zijn we te gast in Emmen, waar de andere koploper ons ontvangt. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.. maar deze competitie staan het nog steeds 1-0 voor ons! 
 
De gehele heren selectie wenst iedereen natuurlijk een hele fijne pakjesavond!

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief