Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Opnieuw stunten tegen de koploper?
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Opnieuw stunten tegen de koploper?
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Opnieuw stunten tegen de koploper?

7-12-2016, door: de redactie

Na het goede resultaat tegen Swift Arnhem reizen onze mannen aanstaande zaterdag volgemotiveerd afreizen naar het noorden des lands.

E&O heeft dit seizoen pas één nederlaag geleden, u herinnert zich nog wel waar toch? De ploeg uit Emmen zal daarom alles op alles zetten om dit verlies recht te zetten en hun plaats aan de kop van de eredivisie te versterken. De heren van Cabooter Group HandbaL Venlo/Swift 2000 zijn erop gebrand om ook uit in Emmen te stunten en de punten gewoon mee te nemen naar Limburg. Er staat in Emmen een ander team in het veld als wat we in het begin van de competitie gezien hebben. De heren zijn stukken beter op elkaar ingespeeld en mede door het speelplezier wordt er vlot en aantrekkelijk handbal gespeeld. 

 

Een stunt is natuurlijk nog mooier als er ook op de tribunes blauw te zien is, supporters zijn van harte welkom om met de bus mee te reizen, vertrek aan sporthal Craneveld in Venlo om 15:45 uur. 

Geef even bij de teammanager aan of je meegaat! tm.m.lemmen@gmail.com of via whatsapp: 06-28204945 (tot 18 jaar: € 2.50, vanaf 18 jaar: € 5,=)

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief