Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Verloren, maar met een goed gevoel huiswaarts!
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Verloren, maar met een goed gevoel huiswaarts!
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Verloren, maar met een goed gevoel huiswaarts!

12-12-2016, door: de redactie

Met een gewonnen thuiswedstrijd tegen E&O op zak stond afgelopen zaterdagavond de return in Emmen op het programma. 
Ondanks duidelijke afspraken vooraf aan de wedstrijd werd de eerste helft er een om snel te vergeten. Lusteloos handbal en risicovolle passing en afronding zorgde voor te veel gemiste kansen aan de kant van HandbaL Venlo/Swift2000, maar het zorgde zeker voor een tegenstander die in schwung kon komen en de wedstrijd precies kon spelen zoals E&O het graag doet. Met snelle omschakelingen en trefzekere fast-breaks weten de Emmenaren onze heren te overrompelen en als er 30 minuten verstreken zijn kijkt de ploeg van trainer Robin Gielen tegen een achterstand van 9 doelpunten aan, 17-8.

 

Na de rust staat er een heel ander team in het veld dat wél laat zien dat ze kunnen handballen. Afspraken worden gehonoreerd en er wordt weer op eigen kracht en kunnen gespeeld. De tweede helft ging zo goed als gelijk op, waarbij HandbaL Venlo/Swift 2000 eigenlijk het hele tweede bedrijf de voorhand had. Een verschil van 9 doelpunten is op dit niveau natuurlijk erg moeilijk weg te poetsen en de marge wordt nog terug gebracht naar 5 (30-25) maar E&O houdt op het laatst toch het hoofd koel en wint met ruime cijfers 34-27.

 

Het goede gevoel van de tweede helft (gewonnen met 17-19) nemen de heren mee naar de aankomende doordeweekse wedstrijd tegen Hellas, die op woensdag om 20:00 uur gespeeld wordt in de Jo Gerris hal in Roermond.

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief