Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Dames B2 kampioen
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Dames B2 kampioen
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Dames B2 kampioen

12-2-2017, door: de redactie

Met de indrukwekkende cijfers van 30 punten uit 15 wedstrijden en een doelsaldo van +142 zijn onze dames B2 heden morgen kampioen geworden. Met nog 5 wedstrijden te gaan en een voorsprong van 10 punten kon het al bijna niet meer fout gaan. Maar als je dan kampioen kunt worden dan het liefst zo snel mogelijk. Wel moesten de dames vandaag nog even winnen van VIOS B1. In een leuk gevulde sporthal Craneveld begonnen onze dames iets wat nerveus aan de wedstrijd waardoor ze zelfs op een achterstand kwamen. Echter door een goede tweede gedeelte van de 1e helft en een aantrekkelijke tweede helft wisten onze dames de stand te kantelen en uiteindelijk een 22-19 eindstand uit het vuur te slepen. Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Fabian konden onze dames elkaar eindelijk in de armen vliegen en was het kampioenschap binnen. Ook coach Alexander deelde in de feestvreugde. Met nog 4 wedstrijden te gaan en een voorsprong van 10 punten zijn de dames niet meer te achterhalen door de concurentie. Namens HandbaL Venlo hartelijk gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap.

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief

Vrijwilligersavond

23-9-2018, door: de redactie

Namens het bestuur van Cabooter HandbaL Venlo het volgende bericht voor alle vrijwilligers: 

In navolging van een geslaagde vrijwilligersavond vorig jaar is er uiteraard ook dit jaar weer aandacht voor onze vrijwilligers. Wij willen hen graag weer bedanken voor de inzet in het afgelopen seizoen middels een gezellige avond met muziek, een drankje en een hapje.

 

Deze avond zal plaatsvinden op zaterdag 6 oktober. Eerst gezellig samen DA1 en DS1 kijken vervolgens een feestje bouwen in ons sportcafe.

 

Vrijwilligers die naar deze avond willen komen verzoeken wij om zich aan te melden via onderstaande link:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8WCsbiLehEGJ9lCKhfUt3Ae95T0rebpzZVtNe2pfhQqAvdw/viewform?usp=sf_link 

 

Aangemelde vrijwilligers zullen bij binnenkomst 5 consumptiebonnen ontvangen.

 

Wij hopen wederom op een grote opkomst!

 

Bestuur Cabooter Group HandbaL Venlo