Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Sponsordiner voor G-Judokas
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Sponsordiner voor G-Judokas
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Sponsordiner voor G-Judokas

5-3-2017, door: de redactie

Heb je zin in een lekker diner waarmee je ook nog een goed doel sponsort? Schrijf dan in voor het sponsordiner dat Sjaak en Annemie Simons mee organiseren.

Zij reizen in mei met 7 G-judoka’s en 6 begeleiders naar Griekenland om deel te nemen aan een Europees judotoernooi voor mensen met een beperking. Sacha Stroeken en Sanne Simons van Handbal Extra gaan ook mee.

Op zondag 12 maart bereiden de deelnemers onder leiding van de koks Paul Vervoort en Roelof Turksma een drie gangendiner waarvoor de opbrengst ten goede komt voor de reis naar Griekenland. Iedereen is vanaf 17.00 uur welkom in het Valuascollege dat  hiervoor haar keuken en restaurant beschikbaar stelt. De prijs van een couvert is € 25,00 en het diner begint om 17.30 uur. Opgeven kan nog tot en met woensdag 8 maart, geef hierbij aan of je kiest voor vlees of vis. Meer informatie vind je op de poster, opgehangen in de sporthal.

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief

Vrijwilligersavond

23-9-2018, door: de redactie

Namens het bestuur van Cabooter HandbaL Venlo het volgende bericht voor alle vrijwilligers: 

In navolging van een geslaagde vrijwilligersavond vorig jaar is er uiteraard ook dit jaar weer aandacht voor onze vrijwilligers. Wij willen hen graag weer bedanken voor de inzet in het afgelopen seizoen middels een gezellige avond met muziek, een drankje en een hapje.

 

Deze avond zal plaatsvinden op zaterdag 6 oktober. Eerst gezellig samen DA1 en DS1 kijken vervolgens een feestje bouwen in ons sportcafe.

 

Vrijwilligers die naar deze avond willen komen verzoeken wij om zich aan te melden via onderstaande link:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8WCsbiLehEGJ9lCKhfUt3Ae95T0rebpzZVtNe2pfhQqAvdw/viewform?usp=sf_link 

 

Aangemelde vrijwilligers zullen bij binnenkomst 5 consumptiebonnen ontvangen.

 

Wij hopen wederom op een grote opkomst!

 

Bestuur Cabooter Group HandbaL Venlo