Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: HandbaL Venlo Boys Only Bootcamp
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: HandbaL Venlo Boys Only Bootcamp
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!
  • Bekijk hier onze vacatures

Nieuws

HandbaL Venlo Boys Only Bootcamp

21-3-2018, door: de redactie

Altijd al kennis willen maken met de meest stoere, snelle en fysieke elementen van het handbalspelletje. Hou je van uitdaging, kun je tegen een stootje en wil je je flink in het zweet werken. Doe dan nu mee aan het Cabooter HandbaL Venlo Boys Only Handball Bootcamp. In samenwerking met het NHV organiseren wij op 14 april een Boys Only Handball Bootcamp. Onder leiding van een professionele trainer gaan jullie lekker actief bezig zijn. Van 10:00 uur tot 11:30 uur zijn alle jongens van 11 tot 14 jaar welkom in onze sporthal aan de Craneveldstraat. Ook jongens van 10 jaar die in de D spelen of 15 jaar die in de C spelen zijn welkom. Deelname is geheel gratis. De enige voorwaarden is dat je minimaal 1 introducee meeneemt die nog niet in verenigingsverband aan de handbalsport is verbonden. Door deel te nemen aan het HandbaL Venlo Boys Only HandbaLL Bootcamp kun je je ook nog eens kwalificeren voor het Ultimate Strong Men Handball Bootcamp, waarbij je mooie prijzen kunt winnen.

Ben je enthousiast en wil je je aanmelden of wil je meer informatie, kijk dan op www.handbalhelden.nl. Indien je mee wilt doen meld je dan aan vóór 01-04-2018. Na deze datum krijgen ook jongens van andere verenigingen de mogelijkheid zich aan te melden.

 

 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief