Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Sinterklaas bij HandbaL Venlo
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Sinterklaas bij HandbaL Venlo
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!
  • Bekijk hier onze vacatures

Nieuws

Sinterklaas bij HandbaL Venlo

3-12-2019, door: de redactie

Vrijdag 29-11-2019 was het weer zover, het jaarlijkse bezoek van Sinterklaas aan Cabooter HandbaL Venlo. De jongste handbaljeugd de vele ouders hadden de weg naar ons Energa Sportcafé gevonden waar de kinderen en ouders Sinterklaas en zijn Pieten hebben ontvangen. Het was een zeer geslaagde avond en natuurlijk mochten de cadeaus niet ontbreken. Hier moesten de kinderen wel wat moeite voor doen want ze waren verstopt in de sporthal. Maar naast goede handballers zijn onze spelers en speelsters ook goede speurneuzen en hebben ze alle cadeaus gevonden. Na een uur moest de Sint ons weer verlaten maar natuurlijk hopen wij hem volgnd jaar weer te mogen begroeten.

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief

Aflasten wedstrijden en trainingen t/m 06-04-2020 ivm Corona Virus

20-3-2020, door: de redactie
Aflasten wedstrijden en trainingen t/m 06-04-2020 ivm  Corona Virus

Geachte leden, trainers, en vrijwilligers van HandbaL Venlo,

In navolging van de ontwikkelingen rondom het Corona virus worden alle handbal activiteiten van onze vereniging afgelast tot en met 6 april.

Dit in navolging van het advies van het RIVM.


Alle handbalwedstrijden tot en met 6 april afgelast door Coronavirus

12 maart 2020 Competitie Verenigingen

Alle handbalwedstrijden tot en met 6 april afgelast door Coronavirus

Alle handbalwedstrijden tot en met 6 april zijn afgelast. Ook alle opleidingen van het NHV zijn in deze periode afgelast. Hiermee volgt het NHV de adviezen van het RIVM en het kabinet op. Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep zouden wij graag willen ondersteunen en u ook oproepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten.