Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Nieuwe trainer HS1 combinatieteam
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Nieuwe trainer HS1 combinatieteam
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!
  • Bekijk hier onze vacatures

Nieuws

Nieuwe trainer HS1 combinatieteam

11-6-2020, door: de redactie
Nieuwe trainer HS1 combinatieteam

Guido van Erp nieuwe trainer combiteam heren 1 HV Blerick, Eksplosion’71 en HandbaL Venlo.

 

Trainer Guido van Erp uit Helmond is aangesteld als nieuwe trainer van het nieuw te vormen combinatieteam heren 1 van de drie Venlose handbalverenigingen. De 58 jarige trainer Guido van Erp is geen onbekende in Noord Limburg. Van 1994 tot 1998 trainde hij al het herenteam van HV Blerick en in 2012 stond hij aan het roer van het 2e dames team van Cabooter HandbaL Venlo.

Guido zelf geeft aan enthousiast te zijn om aan zijn klus te beginnen. De eerste contacten zijn van drie weken geleden. Vanaf dat eerste gesprek is alles in een stroomversnelling gegaan en woensdag 10-06 hebben we al de eerste keer samen getraind en is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen.

Het combiteam van Venlo, Tegelen en Blerick zal starten in de hoofdklasse. Het nieuw te vormen combiteam is een talentvol team maar nog jong in leeftijd. Bij de drie verenigingen spelen talentvolle spelers in de A en B jeugd. Op termijn willen we graag promoveren naar de tweede divisie.

 

 

Dit artikel is op 20-9-2020 22:37:13 beoordeeld als: nuttig / interessant

Filteren

Op type nieuws

Archief