Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Enthousiasme en gezelligheid in het F1 jeugdteam!
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Enthousiasme en gezelligheid in het F1 jeugdteam!
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Enthousiasme en gezelligheid in het F1 jeugdteam!

20-10-2016, door: de redactie
Enthousiasme en gezelligheid in het F1 jeugdteam!

Vanaf half september is het gehele nieuwe F1 team overgekomen van de mini’s. Wat een enthousiasme en gezelligheid laat deze groep zien.

Ook de ouders, welke op maandag 17 oktober in groten getale mee hebben gedaan met de training van de F1, thema week van de ouder, zijn enorm enthousiast en gedreven. Ieder wedstrijd steunen ze ons vanaf de tribune.

We hebben inmiddels al drie wedstrijden gespeeld. Grote verschil met de mini’s is dat we nu iedere week een wedstrijd hebben, we leren dus ook iedere week bij. Onze twee mannen van het team zijn inmiddels door naar de E-jeugd. Betekent dat we weer op zoek zijn naar versterking.

We zijn een super leuk team en lekker fanatiek.
Ben jij tussen de 7 en 9 jaar en je denkt nu, goh dat klinkt leuk…. Kom eens een keer meetrainen op maandag tussen 18.00 en 19.00 uur in sporthal Craneveld.
Je bent van harte welkom en we laten je graag zien hoe leuk handballen is…..

En trouwens niet alleen het handballen maar ook alle extra activiteiten die door de vereniging worden georganiseerd zijn super gaaf. Miami Vice en het mega vette jeugdkamp bijvoorbeeld. Daar hebben we alweer zoveel zin in…. :)

Veel groetjes van de F1 Cabooter Group HandbaL Venlo

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief