Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Belangrijke punten gaan mee naar Venlo
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Belangrijke punten gaan mee naar Venlo
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!
  • Bekijk hier onze vacatures

Nieuws

Belangrijke punten gaan mee naar Venlo

11-4-2017, door: de redactie

 
De heren van Cabooter HandbaL Venlo/Swift2000 begonnen in de Aristoshal zwak en twijfelachtig aan de eerste helft wat resulteerde in een team dat niet in het juiste speelritme kwam waardoor verkeerde keuzes, zowel aanvallend als verdedigend, resulteerden in frustratie en afleiding door randzaken. Na wat gepuzzel wist trainer Robin Gielen de mannen juist te positioneren en werd vanaf een 11-6 achterstand via 11-9 teruggeknokt naar een ruststand van 12-10. 
Na de rust vlamde de opbouwrij op en zette de achterstand binnen een tweetal minuten om en prijkte 12-13 op het scorebord. Eindelijk kwamen de heren in het spel en werden er sterke omschakelingen gespeeld waarmee de verdediging van Aristos keer op keer overrompeld werd. Er werd een ruime voorsprong opgebouwd, mede door een uitstekend keepende Marcin Sledz die enkele cruciale ballen uit het doel wist te houden. Vreugde was er niet alleen om de overwinning (24-27) maar ook om Martijn van Nijf en Mats Dekker die, na een lange blessure, weer op de spelersbank plaatsnamen. Vooral van Nijf had snel zijn draai weer gevonden op de middenopbouw en liet zien dat hij het spelletje nog niet verleerd was. 
 
In het paasweekend staan twee thuiswedstrijden op het programma, op zaterdag ontvangen onze mannen de hekkesluiter van degradatiepoule B, Tachos Waalwijk en op tweede paasdag komt de nummer 1, Hellas Den Haag, op bezoek. Een zwaar weekend voor Cabooter HandbaL Venlo/Swift2000, maar wel een weekend waarin handhaving in de eredivisie kan worden afgedwongen. Wij hopen dan ook dat zowel zaterdagavond (20:45 uur) als op maandagmiddag (14:00 uur) na de paasbrunch de tribune in Sporthal Craneveld goed gevuld zal zijn!

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief