Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Koninklijke onderscheiding Wiel van Aarsen
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Koninklijke onderscheiding Wiel van Aarsen
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!
  • Bekijk hier onze vacatures

Nieuws

Koninklijke onderscheiding Wiel van Aarsen

27-4-2017, door: de redactie

Op dinsdag 25 april is Wiel van Aarssen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij kreeg de bijbehorende versierselen uit handen van de Venlose burgemeester Antoin Scholten. Bij de uitreiking waren vertegenwoordigersvan VV. de Wien en Veldeke aanwezig. HandbaL Venlo werd vertegenwoordigd door de voorzitter en afgevaardigden van de kantine commissie en de veteranen.

Wiel van Aarssen werd onderscheiden vanwege de vele verdiensten die hij had en heeft voor deze drie verenigingen. Bij V.V. de Wien was hij 22 jaar lid van de raad van elf en lid van de jubileum commissie. Ook zat hij in de commissie die tijdens het midzomerfestival de kermis organiseerde. Bij Veldeke is hij nog steeds bestuurslid. Hij maakt deel uit van de jurering tijdens de optocht van Jocus. Ook is hij mede organisator van de kerst-in en “Ode aan Sef Cornet “.

Wiel kwam enkele maanden na de oprichting in 1966 bij Loreal. Hij vervulde in de periode 1966 tot 2000 verschillende bestuursfuncties : secretaris, wedstrijdsecretaris, penningmeester. Van 1987 tot 1989 was hij voorzitter van de vereniging. Andere functies : redactielid van het twee maandelijks verschijnend clubblad, organisator van het scholen kersttoernooi .Ook organiseerde hij het Maaslandtoernooi van 1972 tot 1996. Verder was Wiel  in de eerste tien jaar van zijn lidmaatschap ook actief als scheidsrechter en trainer.

Hij was van 1985 tot 1990 bestuurslid van de afdeling Limburg van het Nederlands Handbal Verbond. In 1990 ontving hij daarvoor de gouden speld als lid van verdienste van de afdeling Limburg. Hij was lid van de sportstichting ( in 1979 werd dit de sportraad ).

Aan al deze activiteiten heeft hij vele uren besteed om de vereniging Loreal / HandbaL Venlo te brengen op het niveau, waar ze nu is gekomen : een vereniging voor topsport en breedte sport. In 1989 werd hij benoemd tot erelid. Dit jaar is hij 50 jaar lid en wordt daarvoor gehuldigd op de ledenvergadering.

Nu is Wiel nog werkzaam als lid van de kantine commissie van de vereniging. Hij verzorgt bardiensten en doet de inkoop. Bovendien is hij namens de vereniging actief als verkeersregelaar van de Venloop en verricht hij namens HandbaL Venlo bardiensten als vrijwilliger op het Parkfeest.

Bestuur en leden feliciteren Wiel van harte met de koninklijke onderscheiding.

 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief