Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Mededeling bestuur
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Mededeling bestuur
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Nieuws

Mededeling bestuur

30-10-2017, door: de redactieHet nieuwe seizoen is aan de gang en teams gaan weer acties bedenken om hun teamkas voor het uitje te spekken. De inkomsten uit deze acties, zoals wafels bakken, auto’s wassen, vallen volledig het team toe. 
Om wildgroei te voorkomen, en om elk team een kans te geven zijn de activiteiten die in de sporthal worden uitgevoerd aan regels gebonden. Ieder team kan maximaal 2x per seizoen een activiteit, bijv. Wafels bakken, in de sporthal uitoefenen. Deze moet dan 3 weken van te voren bij het secretariaat aangevraagd worden (via secretariaat@handbalvenlo.nl) en mogen pas na toestemming vanuit het bestuur worden uitgevoerd. Activiteiten die een team buiten de sporthal wil uitvoeren (bijv. Auto’s wassen) zijn hiervan vrijgesteld. Wij hopen op deze manier alle teams de mogelijkheid te bieden een actie uit te voeren. Namens het bestuur Michèle Jordan Secretaris Cabooter Group HandbaL Venlo 

 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief

Vrijwilligersavond

23-9-2018, door: de redactie

Namens het bestuur van Cabooter HandbaL Venlo het volgende bericht voor alle vrijwilligers: 

In navolging van een geslaagde vrijwilligersavond vorig jaar is er uiteraard ook dit jaar weer aandacht voor onze vrijwilligers. Wij willen hen graag weer bedanken voor de inzet in het afgelopen seizoen middels een gezellige avond met muziek, een drankje en een hapje.

 

Deze avond zal plaatsvinden op zaterdag 6 oktober. Eerst gezellig samen DA1 en DS1 kijken vervolgens een feestje bouwen in ons sportcafe.

 

Vrijwilligers die naar deze avond willen komen verzoeken wij om zich aan te melden via onderstaande link:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8WCsbiLehEGJ9lCKhfUt3Ae95T0rebpzZVtNe2pfhQqAvdw/viewform?usp=sf_link 

 

Aangemelde vrijwilligers zullen bij binnenkomst 5 consumptiebonnen ontvangen.

 

Wij hopen wederom op een grote opkomst!

 

Bestuur Cabooter Group HandbaL Venlo