Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Reanimatie cursus
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Reanimatie cursus
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!
  • Bekijk hier onze vacatures

Nieuws

Reanimatie cursus

19-3-2018, door: de redactie

Beste leden en ouders van leden, 

 

Het zal je maar gebeuren, je bent alleen in de sporthal en een lid is in accuut gevaar. Er moet gereanimeerd worden maar hoe doe je dat? Je ziet dat het slachtoffer snel achteruit gaat maar hulp is ver weg.

Je hoopt natuurlijk niet met zulke situaties geconfronteerd te worden maar we mogen er niet vanuit gaan dat het niet kan gebeuren. Niet alleen in de sporthal, ook op straat of in huis kan het voorkomen dat iemand je hulp hard nodig heeft. Immers uit onderzoek is gebleken dat hulpverlening aan dit soort slachtoffers vaak levensreddend kan zijn.

De eerste minuten bij een calamiteit zijn cruciaal maar hulp is vaak aangewezen op “leken”.  De persoon die je zojuist gered hebt zal dan heel blij zijn dat jij in de buurt was die kan reanimeren en een mensenleven heeft gered.

In overleg met één van onze sponsors, NoLiMid,  kunnen wij jullie een uniek aanbod doen.

Graag willen wij leden en ouders van leden een volwaardige gecertificeerde reanimatie cursus laten volgen. Normaal kost een reanimatiecursus € 35,- per persoon. Voor onze leden, of ouders van leden, die zich inschrijven vergoedt HandbaL Venlo € 10,-. Eigen bijdrage is dus slechts € 25,-. Iedereen die de cursus succesvol afrond, doet HandbaL Venlo € 2,50 in de collectebus.voor de hartstichting. Indien je aanvullend bent verzekerd bij je eigen ziektekostenverzekeraar is er een mogelijkheid dat je de kosten geheel of gedeeltelijk kunt declareren.

Op maandag 9 april zal NoLiMid de opleiding verzorgen in het Energa Sportcafe. Beide avonden is er ruimte voor maximaal 10 cursisten. Ben er dus op tijd bij voor de aanmelding want vol=vol. Eerder hebben wij ook 10 april aangegeven als datum. Deze avond kan niet doorgaan i.v.m. de bekerwedstrijd van dames 1.

 

Aanmelden is mogelijk door een mail te sturen naar breedtesport@handbalvenlo.nl. Vergeet niet je naam te vermelden en de eventuele voorkeursdatum. Indien beide avonden mogelijk is geef dat dan even aan. Gegevens voor betaling worden verspreid onder de ingeschrevenen.

 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief