Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Jubilarissen
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Jubilarissen
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!
  • Bekijk hier onze vacatures

Nieuws

Jubilarissen

1-7-2018, door: de redactie

Tijdens onze verenigingsdag hebben wij twee zeer gewaardeerde leden van Cabooter HandbaL Venlo mogen huldigen vanwege hun 40 en 50 jarig jubeleum.


Paul Thissen
Op 1 september 1978 meldde Ger Thissen haar zoon Paul aan als lid van Handbal Loreal Venlo. We kennen Paul natuurlijk van de Vastelaovesbals in de laatste jaren , maar ook daarvoor heeft hij zich ingezet voor de vereniging. Jarenlang was hij een actief lid van de activiteitencommissie . Ook met het jeugdkamp was Paul er vaak bij. Als handballer bij de veteranen en als jeugdtrainer is Paul nu nog steeds actief. Kortom Paul is een echte verenigingsman, iemand waarop we zuinig moeten zijn.

Jan Aerts
Zoals veel leden, stamt Jan uit een echte Loreal familie. Z’n vader was jarenlang bestuurslid en leider van een team; de moeder werkte vol overgave in onze kantine; z’n broer Peter was ook lid en lange
tijd scheidsrechter en ook zijn zus Fien heeft bij onze club gehandbald. Het was z’n vader – Lei – die op een bestuursvergadering zei :”zullen we onze Jan niet eens vragen voor bij Loreal?” En zo gebeurde, Jan werd lid. Ook Jan was leraar net als meerdere trainers  bij de club. En Jan hield van aanpakken. Hij werd leider van de jongens pupillen, later de trainer en hij deed het vol overgave 10 jaar lang. Maar ook op het bestuurlijke vlak liet hij zich niet onbetuigd. In 1971 werd hij 2e penningmeester. Een jaar later behaalde hij zijn  scheidsrechters diploma en werd secretaris van Loreal. Ook was hij in die tijd lid van de clubbladredactie. Maar zijn hart lag toch wel op het technische vlak. Alhoewel met toernooien was Jan een onmisbare schakel op het wedstrijdsecretariaat. Zo loste hij menig probleem op bij een van de vele Maaslandtoernooien. Inmiddels was Jan weer aan te trainen geslagen bij de heren junioren en het maakte hem niet uit of het een eerste, tweede of derde team was. Hij ging aan de slag en behaalde met zijn mannen steeds resultaten.  In mei 1988 nam Jan de herenselectie onder zijn hoede. Het liep daar niet zo goed, maar Jan ging dat niet uit de weg. Het was geen onverdienstelijke periode in zijn verenigingsleven. Maar zijn hart lag toch meer bij de jeugd, zodoende kwam Jan bij het Jeugdbestuur terecht en werkte hij daar aan zijn visie op handbal. En iedereen werd zo of zo overtuigd en meegesleept in zijn werken. Kortom Jan was en is een bevlogen sportman op zijn eigen manier. Als sportman niet echt een ster, maar als trainer en coach een topper. Onder zijn leiding mocht je altijd wel een puike prestatie verwachten. En zo is Jan Aerts van nu niet anders als vroeger. Een man vol idealen; daar altijd voor vechtend en nooit opgeven! Kortom Jan is een kanjer.

Het bestuur van HandbaL Venlo feliciteert Paul en Jan met hun jubileum. Hartelijk dank voor jullie inzet.

 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief

Dames 1 Cabooter HandbaL Venlo volop in beweging.

22-4-2020, door: TSC Cabooter HandbaL Venlo

Dames 1 Cabooter HandbaL Venlo volop in beweging.

Ondanks de Corona crisis zijn onze meiden volop in beweging. De groep volgt een compleet trainingsschema als huiswerk.  Ze trainen , natuurlijk via een internetverbinding, in kleine groepjes.  Een keer per week is er een trainingssessie voor de hele groep onder leiding van Funqtio, de fysio partner van Cabooter HandbaL Venlo. De groep verlangt er natuurlijk weer na om in de hal te kunnen gaan trainen. 

Natuurlijk wordt er ook volop gewerkt aan de voorbereiding op volgend seizoen. De meiden balen er natuurlijk nog steeds verschrikkelijk van dat ze het seizoen niet hebben kunnen afmaken. Maar het geeft de groep een extra drive om volgend seizoen wederom een topprestatie neer te zetten.

De eerste aanwinst voor komend seizoen is binnen.  Manon Zijlmans , afkomstig van PSV Eindhoven , komt de gelederen van Cabooter HandbaL Venlo versterken. Manon heeft zich ontwikkeld als een uitstekende cirkel speelster. De trainingsstaf is ervan overtuigd dat zij weer iets extra’s aan de groep zal toevoegen.

Natuurlijk moeten we  ook elk seizoen, hoe vervelend ook, afscheid nemen van speelsters.

Puck Verlinden vertrekt naar Aldekerken, Chiara Nusser gaat naar Hasselt, Marlou Schmidt stopt maar gaat waarschijnlijk in een lager team handballen en Fenne Rijks moet stoppen omdat zij haar werkzaamheden ( Politie) niet meer kan combineren met tophandbal.

Iedereen natuurlijk veel succes.

Ook onze eigen jeugd krijgt natuurlijk de kans om een plekje te veroveren in de selectie van onze hooftrainer van Robin Gielen . Er staan enkele talentvolle meiden te kloppen aan de deur.

Wat er verder nog gaat gebeuren wachten we even af.  De Corona heeft ons nog in de greep maar wij laten ons niet klein krijgen. Blijf allemaal gezond en hopen jullie gauw weer te zien in Sporthal Craneveld. Het vertrouwen is er om er volgend seizoen weer een TOP seizoen van te maken.

Wij houden jullie op de hoogte bij verdere ontwikkelingen.

Top Sportcommissie Cabooter HandbaL Venlo.