Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Ter herinnering aan Ellen Vernooy - Lammen
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Ter herinnering aan Ellen Vernooy - Lammen
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!
  • Bekijk hier onze vacatures

Nieuws

Ter herinnering aan Ellen Vernooy - Lammen

11-12-2018, door: de redactie

Ter herinnering aan Ellen Vernooy – Lammen

Een bericht , dat je in de feestelijke december maand niet wil krijgen : Ellen, de vrouw van Peter, moeder van Marco en schoonmoeder van Yvonne is, nadat ze al enkele jaren ziek was, op 5 december toch nog plotseling overleden.

Vooral in de Loreal-tijd was Ellen erg actief binnen onze vereniging. Ze pakte voortvarend heel veel zaken aan, wat hoorde bij haar karakter en drive. Zo heeft ze veel jaren deel uitgemaakt van de redactie van het clubblad “Lorelientje “. Toen Peter keeper was van heren senioren 1 zorgde ze altijd voor de maaltijden tijdens trainingsweekenden. Ook werkte ze in deze tijd iedere donderdag in de kantine en ook op zaterdag sprong ze vaak bij. Verder was ze lang de drijvende kracht achter Sint, kerst en vastelaoves versieringen in de kantine.  Ze was stevig betrokken bij de organisatie van de vele vastelaoves-optochtgroepen van Loreal en bij de Boerebroèlof in het jubileumjaar 2005. De deelnemers aan de jeugdkampen van Loreal en de weekenden van jongens C , waar Peter leider was en Marco speler , profiteerden van de culinaire kwaliteiten van Ellen en kwamen niets te kort. Verder was Ellen een gedreven secretaris van het jeugdbestuur. Ze stak hier veel uren in en was erg nauwgezet. Ze was bij allemaal deze activiteiten nadrukkelijk aanwezig : veel humor, bracht gezelligheid en sfeer en had het hart op de tong, waar sommigen aan moesten wennen, maar het was nooit verkeerd bedoeld. Ellen was duidelijk en eerlijk.

Veel leden en oud-leden waren aanwezig bij de indrukwekkende crematieplechtigheid.     We zijn erg dankbaar voor de inzet, die Ellen aan onze vereniging heeft gewijd en voor haar positieve en prettige inbreng. We wensen Peter, Marco, Yvonne en de andere familieleden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

 

Bestuur en leden van Cabooter HandbaL Venlo

 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief

JUBILARISSEN HANDBAL VENLO 2020

27-11-2020, door: de redactie
JUBILARISSEN HANDBAL VENLO 2020

Afgelopen woensdag avond heeft onze voorzitter Geert Meerts een rondje gemaakt om in de huidige Corona situatie de jubilarissen toch in het zonnetje te zetten.

Als handbaL Venlo hebben we dit jaar 4 jubilarissen.

Mariët Ebus: 40 jaar lid:

Mariët is  van Eksplosion Tegelen over gekomen. Heeft daar 1 jaartje gehandbald.

Lang bij DS1 gespeeld maar ook nog een hele tijd in DS2.

Daarna is zij begonnen met training geven, Bij de D jeugd. Jarenlang heeft zij de B jeugd, succesvol getraind én gecoached. Met als bekroning het Nederlands kampioenschap in 2010.

Ook veel success gehad met beachhandbal.

Onuitputtelijk waren haar zelfbedachte spellen voor trainingen en/ of teamweekendjes.

Zij is ook bijna al die tijd coördinator van de B jeugd geweest.

Heeft Paul leren kennen via het handballen. En ook haar 3 kinderen hebben jarenlang bij Loreal/ HandbaLVenlo gespeeld.

Gaat met Ex DS al meer dan 25 jaar een weekendje weg.

Is tijdens de carnaval lid van het Plasgilde, voor meer info hierover moet ik doorverwijzen naar Mariët zelf. Hiervan weet ik niet alle ins en outs. Deze wil ik ook niet weten

Benjamin Maas: 25 Jaar lid

Begonnen met handballen op 11 jarige leeftijd in de C. Onder leiding van Hans Lankreijer en Jan Aerts. Daarna via de diverse jeugdteams naar HS1

Verschillende Nederlandse kampioenschappen met als bekroning de kans om naar het Limburgs team en Nederlands team te mogen.

In HS1 onder William 7 top jaren gehad. Altijd team captain geweest.  Na stoppen bij HS1, trainer/ coach van de jongens B geweest en ook nog van de DS2.

In zijn vrije tijd ook nog actief bij het jeugdkamp betrokken geweest.

Nu vooral bezig als voorzitter van de Topsportcommisise binnen HandbaL Venlo.

Vindt dat hij veel te danken heeft aan Loreal/HandbaL Venlo. Handballen  is binnen zijn familie een algemeen gemeen goed geworden. Hij hoopt dat zijn kinderen straks als ze wat ouder zijn ook voor het handballen kiezen.

Annelie Thijssen: 40 jaar lid:

Ze werd lid toen ze 6 jaar was ( geb.02-05-1974)  Bij de mini’s.

Annelie was een talent waar “Loreal” veel plezier van heeft gehad.

Ze speelde volgens mij al op jonge leeftijd (16-17) in ons eerste damesteam.

Annelie is onze club altijd trouw is gebleven. Ze had hoge ogen kunnen gooien op een hoger niveau.

Uiteindelijk bereikt ze met dames 1 ook de eredivisie.

Ze zet zich ook in voor de jeugd van Cabooter/HandbaL Venlo.

Vroeger met de organisatie en deelname  van het jeugdkamp, Miami Vice.

Annelie is lid van de Topsport commissie geweest, de laatste jaren zet Annelie zich in voor de sponsorcommissie, wat ze volgens mij heel gedreven doet. Annelie is wat je noemt een echte MVA (een manusje van alles). Van werken in het sportcafé tot helpen bij jeugdkampen en toernooien. Noem maar op. Niets is te veel voor haar.

Tevens is ze ook trainster van één en soms wel meerdere jeugdteams.

Al met al een kanjer waar we als club zuinig op moeten  zijn.

Het siert Annelie dat zij enorm veel doet, het liefst op de achtergrond. Vandaar ook dat ze niet op de foto wilde. Daarom de foto van het bosje bloemen.

Nicole Körber: 25 jaar:

 

Na 3 jaar fanatiek turnen is Nicole in navolging van vriendinnetjes en klasgenoten gaan handballen bij Loreal. Hier heeft ze meteen haar draai gevonden. Trainen-wedstrijden-school handbal. Het kon niet op. Ook bij de Nederlandse jeugdkampioenschappen meegedaan.  

Heeft veel genoten van de jeugdkampen, waar ze eerst als speelster en later ook als begeleiding heeft meegeholpen.

Heeft haar man René leren kennen via de vereniging. René was destijds trainer van haar broer Rik.

Samen met René ook veelal geholpen bij diverse spelletjes zoals bijvoorbeeld Miami Vice, waar ze als posten altijd veel plezier aan beleefd hebben.

Ook enkele jaren redactielid van ons Inside Magazine geweest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle Jubilarissen van harte proficiat namens Bestuur en leden van HandbaL Venlo

Geert Meerts