Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Ter herinnering aan Ellen Vernooy - Lammen
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Ter herinnering aan Ellen Vernooy - Lammen
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!
  • Bekijk hier onze vacatures

Nieuws

Ter herinnering aan Ellen Vernooy - Lammen

11-12-2018, door: de redactie

Ter herinnering aan Ellen Vernooy – Lammen

Een bericht , dat je in de feestelijke december maand niet wil krijgen : Ellen, de vrouw van Peter, moeder van Marco en schoonmoeder van Yvonne is, nadat ze al enkele jaren ziek was, op 5 december toch nog plotseling overleden.

Vooral in de Loreal-tijd was Ellen erg actief binnen onze vereniging. Ze pakte voortvarend heel veel zaken aan, wat hoorde bij haar karakter en drive. Zo heeft ze veel jaren deel uitgemaakt van de redactie van het clubblad “Lorelientje “. Toen Peter keeper was van heren senioren 1 zorgde ze altijd voor de maaltijden tijdens trainingsweekenden. Ook werkte ze in deze tijd iedere donderdag in de kantine en ook op zaterdag sprong ze vaak bij. Verder was ze lang de drijvende kracht achter Sint, kerst en vastelaoves versieringen in de kantine.  Ze was stevig betrokken bij de organisatie van de vele vastelaoves-optochtgroepen van Loreal en bij de Boerebroèlof in het jubileumjaar 2005. De deelnemers aan de jeugdkampen van Loreal en de weekenden van jongens C , waar Peter leider was en Marco speler , profiteerden van de culinaire kwaliteiten van Ellen en kwamen niets te kort. Verder was Ellen een gedreven secretaris van het jeugdbestuur. Ze stak hier veel uren in en was erg nauwgezet. Ze was bij allemaal deze activiteiten nadrukkelijk aanwezig : veel humor, bracht gezelligheid en sfeer en had het hart op de tong, waar sommigen aan moesten wennen, maar het was nooit verkeerd bedoeld. Ellen was duidelijk en eerlijk.

Veel leden en oud-leden waren aanwezig bij de indrukwekkende crematieplechtigheid.     We zijn erg dankbaar voor de inzet, die Ellen aan onze vereniging heeft gewijd en voor haar positieve en prettige inbreng. We wensen Peter, Marco, Yvonne en de andere familieleden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

 

Bestuur en leden van Cabooter HandbaL Venlo

 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief