Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Overlijden Han Thijssen-Joosten
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: Overlijden Han Thijssen-Joosten
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!
  • Bekijk hier onze vacatures

Nieuws

Overlijden Han Thijssen-Joosten

22-11-2019, door: de redactie

Ter herinnering aan Han Thijssen

Op maandag 18 november jl. overleed, na een langere periode van ziekte, Han Thijssen. Op het einde van de negentiger jaren van de vorige eeuw, toen Joep Dückers voorzitter was van Loreal, was er een enorm tekort aan vrijwilligers. Op een druk bezochte crisisvergadering in de Venlonazaal werd aan leden en ouders gevraagd een taak op zich te nemen. Han meldde zich toen aan als voorzitster van de kantine commissie. Onder haar leiding werd de kantine weer een belangrijke bron van inkomsten en een plek waar leden en gasten graag vertoefden. Ook nadat ze als voorzitster de functie overdroeg aan Henny Leijssen bleef Han nog actief in het sportcafé. Ze heeft nog jaren lang achter de bar gewerkt, en leverde ook een grote bijdrage aan de versieringen rondom de festiviteiten, zoals kerst, Sinterklaas en Vastelaovend. Ook werden de tafels voorzien van door haar gemaakte fraaie bloemstukjes. Iedereen kon altijd een beroep op haar doen. Natuurlijk was Han samen met Huub vaak te vinden op de tribune als Annelie moest spelen en later ook bij de wedstrijden van de kleinkinderen. We zijn Han erg dankbaar, voor alles, wat ze voor onze vereniging heeft gedaan. We wensen Huub, kinderen en kleinkinderen veel sterkte .

Bestuur en leden Cabooter HandbaL Venlo

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief

Dames 1 Cabooter HandbaL Venlo volop in beweging.

22-4-2020, door: TSC Cabooter HandbaL Venlo

Dames 1 Cabooter HandbaL Venlo volop in beweging.

Ondanks de Corona crisis zijn onze meiden volop in beweging. De groep volgt een compleet trainingsschema als huiswerk.  Ze trainen , natuurlijk via een internetverbinding, in kleine groepjes.  Een keer per week is er een trainingssessie voor de hele groep onder leiding van Funqtio, de fysio partner van Cabooter HandbaL Venlo. De groep verlangt er natuurlijk weer na om in de hal te kunnen gaan trainen. 

Natuurlijk wordt er ook volop gewerkt aan de voorbereiding op volgend seizoen. De meiden balen er natuurlijk nog steeds verschrikkelijk van dat ze het seizoen niet hebben kunnen afmaken. Maar het geeft de groep een extra drive om volgend seizoen wederom een topprestatie neer te zetten.

De eerste aanwinst voor komend seizoen is binnen.  Manon Zijlmans , afkomstig van PSV Eindhoven , komt de gelederen van Cabooter HandbaL Venlo versterken. Manon heeft zich ontwikkeld als een uitstekende cirkel speelster. De trainingsstaf is ervan overtuigd dat zij weer iets extra’s aan de groep zal toevoegen.

Natuurlijk moeten we  ook elk seizoen, hoe vervelend ook, afscheid nemen van speelsters.

Puck Verlinden vertrekt naar Aldekerken, Chiara Nusser gaat naar Hasselt, Marlou Schmidt stopt maar gaat waarschijnlijk in een lager team handballen en Fenne Rijks moet stoppen omdat zij haar werkzaamheden ( Politie) niet meer kan combineren met tophandbal.

Iedereen natuurlijk veel succes.

Ook onze eigen jeugd krijgt natuurlijk de kans om een plekje te veroveren in de selectie van onze hooftrainer van Robin Gielen . Er staan enkele talentvolle meiden te kloppen aan de deur.

Wat er verder nog gaat gebeuren wachten we even af.  De Corona heeft ons nog in de greep maar wij laten ons niet klein krijgen. Blijf allemaal gezond en hopen jullie gauw weer te zien in Sporthal Craneveld. Het vertrouwen is er om er volgend seizoen weer een TOP seizoen van te maken.

Wij houden jullie op de hoogte bij verdere ontwikkelingen.

Top Sportcommissie Cabooter HandbaL Venlo.