Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: DNHK Nederlands-Duiste prijs voor de Economie... stemt U ook op kandidaat Cabooter Group?
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws: DNHK Nederlands-Duiste prijs voor de Economie... stemt U ook op kandidaat Cabooter Group?
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!
  • Bekijk hier onze vacatures

Nieuws

DNHK Nederlands-Duiste prijs voor de Economie... stemt U ook op kandidaat Cabooter Group?

21-10-2016, door: de redactie

Stem op Cabooter Group

De Cabooter Group is een Venlo’s familiebedrijf dat is opgericht in 1959. Inmiddels is het bedrijf volop in ontwikkeling, mede door de gewonnen aanbesteding in 2014. Hierbij mag het familiebedrijf de komende jaren verder bouwen aan Venlo als logistieke hotspot met de grootste inland-terminal in eigen beheer. Daarbuiten werd in verband met grensoverschrijdende spooruitbouw in 2015 een spooremplacement aangekocht in Kaldenkirchen, Duitsland. Een gebied van 15 hectare, dat de komende jaren de groei van de Cabooter Group verdere gestalte moet geven.
 

Stem hier op Cabooter Group

 

Hans Cabooter, DGA & CEO van de Cabooter Group:
“Met dit project geeft ons bedrijf een enorme impuls aan de handelsbetrekkingen tussen Duitsland en Nederland en creëren wij nieuwe werkplekken in de grensregio. Bovendien kan door de innovatieve wagontechniek in potentie meer dan 80% van het vrachtwagenverkeer milieuvriendelijk op het spoor verladen en vervoerd worden. Dit alleen al moet een doel op zich zijn. ”
Meer info over de kandidaat Cabooter, zie: http://www.cabootergroup.com/

 

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief