๐ŸŽ„KERSTGROET๐ŸŽ„

๐ŸŽ„KERSTGROET๐ŸŽ„

Beste leden, ouders en supporters van Cabooter HandbaL Venlo,

 

Het einde van 2022 is in zichtโ€ฆ en wat een jaar is het geweest.

We kunnen terugkijken op vele mooie ontwikkelingen en unieke ervaringen voor de club, de leden, vrijwilligers, sponsoren en partners!

Namens het bestuur wil ik dan ook de trots die wij voelen met eenieder delen en jullie allemaal hartelijk danken voor de tomeloze inzet en geweldige ervaringen die we samen hebben mogen meemaken.ย Ook in 2023 zullen de ontwikkelingen elkaar ongetwijfeld in rap tempo blijven opvolgen. Wij hebben zin om daar gezamenlijk onze schouders onder te zetten.

 

Voor nu wensen wij jullie allen hele fijne kerstdagen met familie en vrienden en een goed, gezond, sportief en bovenal spetterend 2023!ย 

 

Noteer alvast in de agenda:ย 

Zaterdag 14 januari 2023ย Nieuwjaarstoast;ย ย 

Graag brengen wij met z’n allen een toast uit op het nieuwe jaar!! Een gezellig samenzijn vanaf 17.30u om te proosten op een sportief 2023, met een lekker hapje en drankje, waarna we aansluitend gezamenlijk de wedstrijden van dames 1 en dames 2 kunnen kijken. Vervolgens nog een klein feestje? Ben jij er bij?! Geef je aub even op via de link die je in de mail hebt ontvangen.

 

Nogmaals, en zeker ook mede namens het bestuur van HV Blerick en de werkgroepen, dank voor jullie inspanningen in 2022 en op naar een geweldige toekomst voor de handbalsport in Groot Venlo… in 2023 en daarna!

 

Met vriendelijke groet,

 

Benjamin Maas

Voorzitter Cabooter HandbaL Venlo

 

Samen sterk, Samen Vooruit, Samen HandbaL Venlo